Utorak, 16 Kolovoz 2022 09:09

Završilo Novogradiško glazbeno ljeto s preko 70.000 posjetitelja koji su činili brojni Požežani

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Završilo je Novogradiško glazbeno ljeto u trajanju od četiri danu koje je ugostilo velike glazbenike i okupilo preko 70.000 posjetitelja glazbenih večeri. Nastupili su Električni orgazam, Dubioza kolektiv, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Halid Bešlić, Zdravko Čolić, ali i tamburaške skupine, pa i naši požeški TS Bisernica i Plesni studio Marine Mihelčić. Pjevali su i mladi i talentirani pjevači kroz priredbu Djeca pjevaju hitove što je tradicija na Novogradiškom Glazbenom Ljetu, a sve su vodili voditeljski par Dalibor Petko i Frano Ridjan. NG Ljeto posjetio je i veliki broj fanova iz Požege i cijele Požeštine, koji su i ove godine bili najvjerniji dio posjetitelja, što govori da su Požežani ljubitelji, ali i željni dobre glazbe i manifestacija.

Ng ljeto 2022 organizacija

Organizacijski tim ovogodišnje manifestacije Novogradiško glazbeno ljeto, Grad Nova Gradiška i Turistička zajednica Grada Nova Gradiška, poslali su medijima priopćenje u kojem zahvaljuju svima bez kojih se manifestacija ne bi mogla ovako uspješno organizirati.  - Veliko hvala cijeloj ekipi Motionplay, ekipi Masteringa, Aleph tau, Zavodu za hitnu medicinu, II. Policijskoj postaji Nova Gradiška, PU Brodsko-posavskoj, Javnoj vatrogasnoj postrojbi Nova Gradiška, članovima DVD-a Nova Gradiška i Ljupina.

Posebne zasluge i zahvale idu članovima Organizacijskog odbora Ng ljeto, kojeg čine djelatnici Gradske uprave, Turističke zajednice i studenti. Hvala djelatnicima Eko konga i djelatnicima Odlagališta.

Dragim našim sponzorima koji su podržali manifestaciju i bez kojih bi teško bilo financirati velike zvijezde i brojne druge sadržaje.

Vama dragi mediji najveća hvala, što ste nas pratili od početka do kraja.

Također, zahvaljujemo svim građanima na dolasku, a osobite zahvale upućujemo stanovnicima Cvjetnog trga i Ulice slavonskih graničara na razumijevanju i suradnji.

Bez svih vas navedenih ovu manifestaciju ne bi bilo moguće održati na ovako zavidnom nivou. Ponosni smo na sve vas.

 - Dragi ljudi, hvala vam od srca i vidimo se na Novogradiškom glazbenom ljetu  2023. godine - stoji u zahvali koju su za medije pripremili direktorica TZ  Dinka Matijević, struč.spec.oec.  i gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić, dipl.ing.arh.