Četvrtak, 23 Svibanj 2013 11:19

„Kreativni i neovisni“ protiv poroka

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

DODJELOM NAGRADA ZAVRŠIO NATJEČAJ ZA UČENIKE  -

 

POŽEGA – Požeško-slavonska županija raspisala je natječaj za učenike srednjih škola „Kreativni i neovisni“ za izradu likovnih i litIMG 9623erarnih radova, plakata, fotografije ili jednominutnog filma na temu „Što cigarete/alkohol/kocka/droga čine ljudima“. Imam stav i govorim ne porocima obradili su učenici kroz raznu tematiku, a dvadesetak primljenih radova ocijenio je stručni žiri ta nagradili pojedinačne i skupne radove.

IMG 9626Prvom nagradom nagrađen je plakat pod naslovom „Što alkohol čini ljudima“, autora učenika Ekonomske škole Adeline Aliti, Elvedine Aliti, Filipa Božića, Svena Sloviaka, Ivone Teodorčević, koji su nagrađeni s 1.000 kuna i priznanjem.

IMG 9627Drugu nagradu dobila je fotografija učenika Katoličke klasične gimnazije pod naslovom „Biram život“ koju su izradili Žana Bartošak, Ema Thur, Elizabeta Vučković Ema Hiršman i Sara Vukušić koji su nagrađeni s 750 kuna.

 

IMG 9628Treću nagradu dobila je Srednja škola Pakrac za film pod naslovom „Opet je bio drogiran“ koji su snimili učenici Karlo Žili, Josip Roban, Danijel Hlapović i Mislav Hihlik, koji su nagrađeni sa 500 kuna.

U kategoriji Individualni uradak najbolja je bila Petra Knajs učenica Ekonomske škole u Požegi, koja je snimila jednominutni film pod nazivom „Što alkohol čini ljudima“ i osvojila 500 kn.

IMG 9631Drugu nagradu osvojila je Ingrid Grgurić učenica Katoličke gimnazije za plakat „Ne“, kojim osvaja 500 kuna. Treću nagradu osvojila je Maja Gjajić za likovni rad „Ne“ i 450 kuna, a četvrto plasirana Tamara Kordovan izradila je fotografiju s temom „Što alkohol, cigarete i droga čine ljudima“ i osvojila 400 kuna.

Nagrade su uručili zamjenik župana Ferdinand Troha i pročelnica Vesna Vlašić.