Breadcrumbs

Srijeda, 11 Svibanj 2022 18:24

Via Slavonija i Baranja - Hedonizam je na istoku

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije ovih je dana lansirala kampanju „Via Slavonija Baranja“ kojom poziva domaće goste na otkrivanje doživljaja koji nudi istok Hrvatske. Uz krilaticu Hedonizam je na istoku i duhovitu kampanju koja je rezultat suradnje s marketing agencijom BBDO iz Zagreba te suvremeni vizual koji prikazuje bogatstvo Slavonije i Baranje osječkog dizajnera Marka Jovanovca, TZ Osječko-baranjske županije želi skrenuti pažnju na zanimljiviju ponudu destinacije.

TZ Slavonija i Baranja 2022 OOH v2.3 full of life paprikaUz novootvorenu turističku atrakciju smještenu u Parku prirode Kopački rit – interpretacijski centar Tikveš, tu su brojne obiteljske i povijesne vinarije, Državna ergela Đakovo, autentična turistička gospodarstva, divni Osijek i Đakovo, nepregledna polja žita i uljane repice, impresivni krajolici smješteni uz Dunav i Dravu, plemićka ostavština i obilje hedonizma nadohvat ruke. 

Protekle dvije godine nas je pandemija korona virusa držala uglavnom unutar granica Hrvatske pa su kontinentalne destinacije bilježile porast posjetitelja. Tako su turističke brojke na istoku Hrvatske gotovo jednake rekordnoj 2019. godini, a tijekom svibnja i lipnja te rujna i listopada ove godine očekujemo i porast posjeta i noćenja u Slavoniji i Baranji. Upravo je zato na domaće tržište lansirana kampanja Via Slavonija i Baranja koja kroz video, audio i print poruke otkriva tek detalj hedonizma koji vas čeka u Osječko-baranjskoj županiji.TZ Slavonija i Baranja 2022 OOH v2.3 full of life kulen

 

Tko je sladak i kada je ljut, ima li kajaka na mirnim vodama i kome je vinograd najdraži grad saznat ćete ako se zaputite na istok Hrvatske. No to nisu jedine tajne koje kriju prekrasni krajolici, bogato kulturno i tradicijsko nasljeđe te nezaboravna gastro i eno ponuda. Spremni smo vam odgovoriti na sva pitanja i udovoljiti svim osjetilima.

Dođite se uvjeriti da nije sve ravno u Slavoniji i Baranji i da je bolji kulen na drvu nego ulje na platnu već ovog proljeća.

Stoga put pod noge, jer kad dođeš u Baranju, na konju si! 

 

TZ Slavonija i Baranja 2022 OOH v2.3 full of life vinograd