Petak, 31 Prosinac 2021 17:23

Staru 2021. u Velikoj ispratili u podne uz leteće lampione i Ceciliju u pravom proljetnom danu

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

VELIKA - Ninina Čarobna Shhhuma koja je pripremila zaista čaroban i najbolji Advent na području Požeško-slavonske županije, ispratila je Staru 2021. godinu i doček Nove 2022. godine točno u podne. Nakon što su poletjeli leteći lampioni zajedno s Cecilijom i njenim novogodišnjim koncertom razveselili smo se i na tren zaboravili sve nedaće koje su nas pratile u 2021. godini. S jednom od njih, korona pandemijom na žalost ulazimo i u treću godinu borbe s Covid 19.

Veliki broj posjetitelja u zaista lijepom i sunčanom danu, pravom proljetnom i toplom danu, ipak je možda bila najava i ljepše i bolje Nove 2022. godine. Svi su si dali malo oduška, brojna djeca u zabavnom dijelu parka i klizalištu, a oni malo i više stariji uz kuhano vino i odlične specijalitete na desetinama kućica koje su imale zaista odličnu gastronomsku ponudu svega.

IMG 2381

Nakon Cecilije koja je odlično zabavila posjetitelje Ninine Shhhume na pozornici je nastupio jedan od naših ponajboljih bandova Libreto band i nastavio sa veseljem prema novogodišnjoj večeri.