Subota, 27 Studeni 2021 09:05

Najavljen program u Pleternici pod nazivom "Advent u bećarskom šoru"

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

PLETERNICA - Na tiskovnoj konferenciji u Gradskoj vijećnici grada Pleternice najavljen je bogati program u nadolazećim danima mjeseca studenog i prosinca, tradicionalnim adventskim danima pod nazivom "Advent u bećarskom šoru". Aktivnosti su najavili i predstavili zamjenik gradonačelnice Domagoj Katić i inicijator programa iz Javne ustanove Pleternica Mario Katić.

IMG 1633Program će se održavati na prostoru Trga bećarca, Gradske tržnice i na današnjem parkingu ispred Interpretacijskog centra Terra Panonica, koji je nekada bio slobodna površina za okupljanje Pleterničana, zvan Segedac, između toka rijeke Orljave i starog mlinskog kanala.

Sve aktivnosti započinju u nedjelju 28. studenog od 17 sati kada se pali prva adventska svijeća a za zabavu će biti zaduženi članovi Tamburaškog sastava "Zlatna dolina" i članovi Muške pjevačke skupine "Grabarčani".

Nakon toga program na tom prostoru je predviđen svake subote i nedjelje, a u njemu će sudjelovati sve pleterničke udruge i društva, po predviđenom rasporedu.

 

 

Advent u bećarskom šoru 2021 1