Srijeda, 10 Ožujak 2021 10:04

"La Garage" na terasi starta uz 10-tak gotovih jela, a uz roštilj na drveni ugljen i sa janjetinom i prasetinom s ražnja

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA -  Ugostiteljstvo Bilburger vlasnika Ante Bilobrka u Požegi u sada već kultnom restoranu "La Garage" u Ulici bana Josipa Jelačića, širi dnevnu ponudu jela od 10- gotovih jela svaki dan i na ponudu sa ražnja i roštilja na drveni ugljen.

IMG 6264 - Jedva smo dočekali otvaranje restorana makar na terasama. Naša kuhinja je radila cijelo vrijeme zatvaranja, jer imamo puno dogovornih dnevnih obroka kao što su marende i ručkovi za brojne tvrtke, ali i pretplatnike na svakodnevni obrok. Prije je veliki dio našeg poslovanja otpadao i na cateringe za razna događanja i proslave u tvrtkama i obiteljskim okupljanjima, od krštenja, svadbi, rođendana, karmina, no i toga je u vrijeme zatvaranja zbog pandemije korona virusa bilo osjetno manje.

Sada smo jedva dočekali ovo otvaranje, pa smo na našoj prošle godine otvorenoj, poluzatvorenoj terasi, osim svaki dan desetak gotovih jela uz jela po narudžbi, na traženje gostiju uvrstili roštilj na drveni ugljen i ražanj. Puno smo upita imali za janjetinu i prasetinu na ražnju, jer u nedostatku brojnih manifestacija i fešti, ljudi su se jednostavno zaželjeli jela s ražnja i dobrog roštilja na drveni ugljen, koji daje poseban okus i miris roštilju. Mislim da će i cijena od 150 kn za kilogram janjetine sa prilogom i mladim lukom biti prihvatljiva, pa ćemo najmanje dva puta tjedno od 13 sati, imati janjetinu a jednom tjedno prasetinu - ispričao nam je Anto Bilobrk, koji je za prvi dan na otvorenje pozvao svoje prijatelje i poslovne partnere. Janjetina je zaista bila za prste polizati, jer ražanj radi jedan od ponajboljih majstora za janjetinu i prasetinu, poznati Anta Žuti, koji iza sebe ima tisuće pečenih odojaka i janjića.IMG 6265

La Garage i terasa radi svaki dan, kuhinja već za marendu ili gablec ima pripremljeno desetak gotovih jela, a vaše je sada samo da se odlučite, što najviše volite. La Garage vas očekuje, a kako idu i sve topliji i duži dani i radno vrijeme terase će biti duže.