Četvrtak, 03 Prosinac 2020 13:44

Startaj Hrvatska - upoznajte Zorinu mast i slatki namaz Batela

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Da inovativna ideja i marljivi rad zaslužuju pohvalu i podršku, poručuju SPAR Hrvatska i Nova TV jedinstvenim projektom „Startaj Hrvatska“. Pokrenuli su ga kako bi pomogli hrvatskim poduzetnicima i startupovima u plasmanu njihovih proizvoda na police SPAR-a, jednog od najvećih hrvatskih maloprodajnih lanaca. Udruženim snagama ovim su projektom za osmero hrvatskih poduzetnika osigurali priliku da ispričaju svoju poduzetničku priču i predstave vlastite proizvode. Među njima su i Goran Čipčić iz Dugopolja te Diana Prpić iz Karlovca.

321

Diana je buduća pravnica koja je osmislila Batelu, slatki namaz od ekološkog batata koji je kao takav jedinstven proizvod u Hrvatskoj i svijetu. Batela je dostupna u jednobojnoj i dvobojnoj varijanti. Jednobojna je napravljena od narančastog batata i čokolade, uz dodatak javorovog sirupa i kokosova ulja te ne sadrži alergene. Dvobojna Batela uz narančasti batat sadrži i bijeli, a uz tamnu čokoladu, sadrži i pripravak s okusom bijele čokolade te mljevene bademe i dodatak bourbon vanilije. Valja istaknuti da je mangan najzastupljeniji među vrijednim sastojcima u batatu, a već pola teglice jednobojne Batele može zadovoljiti 30 posto preporučenog dnevnog unosa tog minerala koji doprinosi održavanju zdravlja kostiju i metabolizma te stvaranju energije. Uz to, Batela je nositeljica brojnih certifikata među kojima su i EKO, BEZ GLUTENA i BEZ LAKTOZE.

32

Zorinu mast priprema mladi student ekonomije Goran i to prema tradicionalnoj recepturi svoje bake Zore po kojoj je ovaj proizvod i dobio ime. Zorina mast je izvrstan saveznik u zacjeljivanju opekotina, koži daje svježinu te vraća prirodni tonus. Namijenjena je svim tipovima kože, zbog čega izvrsno funkcionira i kao dio univerzalne njege. Ključ njenog blagotvornog učinka na kožu je u prirodnim sastojcima koji su uzgojenii pripremljeni kod lokalnih, domaćih proizvođača i prerađivača s područja Dalmacije. Radi se o bazgi, maslinovom i kantarionovom ulju koje regeneriraju, obnavljaju i hidratiziraju kožu te pčelinjem vosku koji na koži formira zaštitnu barijeru i pomaže u njezinoj obnovi. Osim toga, Zorina mast je učinkovita i u tretiranju osjetljive dječje kože te njezi nepokretnih osoba treće životne dobi. Zbog svog posebnog djelovanja i činjenice da ne sadrži konzervanse, umjetna bojila niti mirise, Zorina mast je neizostavan proizvod svakog kućanstva.

Goran i Diana imali su podršku stručnog tima SPAR-a koji im je pomagao ostvariti njihove snove. Zahvaljujući tome, Zorinu mast i Batelu možete kupiti s posebnih „plavih polica” koje se nalaze u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima na 51 lokaciji diljem Hrvatske.

Osim Gorana i Diane, priliku da ispričaju svoju poduzetničku priču te plasiraju svoj proizvod na police velikog trgovačkog lanca dobilo je još šest drugih poduzetnika. Njihove životne i poduzetničke priče pratite subotom popodne na Novoj TV.