Banner 750x94 sajam ant

Untitled 1

Banner 750x94 advent pleter

advent plet

Breadcrumbs

Četvrtak, 01 Prosinac 2011 16:27

Prvi elektro automobil u Požegi

Ocijeni sadržaj
(52 glasova)

TJEDNIK KRONIKA PRVI VOZIO POTPUNI ELEKTRO AUTOMOBIL U NAŠEM GRADU ZAHVALJUJUĆI ZASTUPNIKU CITROENA – AUTO KUĆI RADIĆ

 

POŽEGA - Budućnost je stigla i u Požegu, dolaskom prvog potpuno električnog automobila. Upravo tjednik Kronika je imao tu privilegiju prvi voziti ga ulicama grada Požege, zahvaljujući Auto kući Radić – ovlaštenom zastupniku i distributeru Citroen vozila. Već prvi dojmovi u vožnji bili su odlični, a što smo se više vozili uviđali smo njegovu prednost. Potpuno bešuman u vožnji, ne zagađuje okolinu, a potrošnja, tek onoliko koliko potroši obična žarulja u vašem dnevnom boravku za jedan sat.

 

Nakon nekoliko sati vrlo udobne vožnje, u kojoj smo jurili i preko 120 na sat, na samo pola sata smo stali i priključili se na običnu kućnu utičnicu. Dok smo popili kavu naš Citroen Zero opet je bio spreman za novih 150 km vožnje. Stotinjak prijeđenih kilometara koštalo nas je samo nekoliko kuna. Upravo to bi bilo rješenje i za naš budžet, jer troškovi svakodnevne vožnje tako bi postali zanemarivi.

 

Kako ga nabaviti – najbolje odmah pođite do Auto kuće Radić u Požegi, oni vam o tome sve znaju, a pripremili su mogućnost kupnje na puno rata ili na leasing.

 

 Nula potrošnje goriva, nula emisije ispušnih plinova, nula emisije CO2 u vožnji, nula zagađenja bukom: CITROËN s vozilom C-ZERO obogaćuje svoju ponudu u segmentu malih vozila sa 100 % električnim rješenjem. Ovaj novi model je pravi dokaz potpisa Créative Technologie. CITROËN C-ZERO je osmišljen kako bi olakšao gradsku i izvangradsku vožnju: malih dimenzija, iznimnih performansi i autonomije dovoljne za svakodnevna putovanja, a sve u tišini zahvaljujući kojoj ćete zaboraviti na gradsku buku. Istinski koncentrat tehnologija i kreativnosti kako biste već danas odgovorili na izazove budućnosti!

 

 Tehnologija Full electric koju je razvio CITROËN je dio strategije koja se koristi za smanjenje goriva, ispušnih plinova i emisije stakleničkih plinova.

 

CITROËN C-ZERO, razvijen u suradnji s tvrtkom Mitsubishi Motors Corporation (MMC), je druga ponuda Marke na području električnih vozila, zajedno s vozilom CITROËN Berlingo First Electrique.