Četvrtak, 22 Listopad 2020 08:57

Najavljena promocija prvog hrvatskog parfema "Abeceda ljepote" za žene i poduzetnice

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

Centar poduzetnica najavljuje promociju prvog hrvatskog parfema (ali jedinstvenog i premijernog i u svijetu) za poslovne žene i poduzetnice – parfema Abeceda ljepote. Ovaj dugo očekivani i željeni parfem dizajnirala je – a tko drugi nego poduzetnica – i to Draženka Pleško, koja dulje od dva desetljeća posluje na realnom tržištu i to upravo u segmentu ljepote, zdravlja, wellnessa i kozmetike.

Promocija prvog parfema za poslovne žene i poduzetnice „Abeceda ljepote“

održat će se u srijedu, 28. listopada 2020 godineod 19:00 sati u Zagrebu,

Frizerski salon Zanetti, Tomićeva 4.

Parfem „Abeceda ljepote“ predstavlja mnogo više od dodatka odjeći koju nosimo, već  zaokružuje cijeli styling poslovne žene ili poduzetnice, dajući osobnu notu opisa osobe koja ga koristi. U prvom redu snage, ambicije, samopouzdanja i ženske nepokolebljivosti te ustrajnosti.

Parfem „Abeceda ljepote“ predstavlja svjež, moćan i senzualan izričaj za osjetila, intoniran  notama najboljih svjetskih parfema

  • - Lista i pupoljka ribizle - gornja nota
  • - Bijele frezije
  • - Ruže
  • - Vanilije
  • - Pačulija
  • - Ambroxana  
  • - Drvenim notama

te ostavlja dojam kao umnožak nekoliko parfema, što mu daje kvalitetu i bogatstvo mirisa.

Uz brojna poznata lica hrvatske glazbene, glumačke i manekenske scene, o parfemu će govoriti i mnoge poznate domaće poslovne žene i poduzetnice. A uz božanstvenu vinsku kapljicu vina Ernesta Tolja, osim upoznavanja s kreativnog nastankom jedinstvenog parfema za poslovne žene i poduzetnice, njegova kreatorica približit će i svoj najnoviji poduzetnički projekt – škole za izradu parfema kroz koju svatko može napraviti vlastiti miris ili za osobne potrebe ili pak prodaju.

. . .