Utorak, 12 Ožujak 2019 10:50

Plesni studio Marine Mihelčić na kvalifikacijama za Svjetski plesni kup

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

ZAGREB – Proteklog vikenda održano je plesno natjecanje u Zagrebu, u organizaciji Dance World Cupa iz Engleske. Radilo se o regionalnim kvalifikacijama za finale koje će se u lipnju održati u portugalskoj Bragi. Plesači Plesnog studija Marine Mihelčić stali su uz bok najboljih plesača Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine te Slovenije.

Na natjecanje je Plesni studio išao sa 260 natjecatelja dobi od 5 - 20 godina.

- Dva dana natjecanja donijelo nam je niz nagrada i kvalifikacija za odlazak u Portugal. Uz strane suce koji su osim suđenja održali i prekrasne seminare, atmosfera je bila apsolutno fer play – istaknula je trenerica i plesni pedagog Marina Mihelčić.

Tako su se u Portugal kandidirale Hana Ledić u solu, Rea Kovačević u solu, Jakov Gugić u solu, Josip Biščan u solu,Valentina Ivanišević u solu, Nia Barišić u solu, Nia Barišić i Eva Krizmanić u paru, Hana Ledić i Rea Kovačević u paru, Jakov Gugić i Hana Ledić u paru te dvije grupe.

- Natjecanje u Portugalu je poseban izazov jer dolazi preko deset tisuća plesača iz cijeloga svijeta. A prekrasnu atmosferu u Zagrebu i poseban doživljaj za sve pokušat ćemo vam približiti slikama – dodala je Mihelčić.