Ponedjeljak, 20 Kolovoz 2012 09:30

Vozilo 6 biciklista Luksa

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PRVENSTVO HRVATSKE U BRDSKOM BICIKLIZMU -

JASTREBARSKO – Na obroncima nedaleko Jastrebarskog, vozilo se Prvenstvo Hrvatske u brdskom biciklizmu, a za požeški Luks racing team natjecalo se 6 biciklista.

U najjačoj konkurenciji u utrci Elite i do 23 nastupio je Matej Skuzin koji je osvojio vrlo dobro 3. mjesto u kategoriji do 23.

U kategoriji Junior vozila su tri predstavnika. Antonio Rusan je osvojio 5. mjesto, Krešimir Banović 7. mjesto i Marko Radoš 9. mjesto.

U kategoriji Elite žene nastupila je mlada kadetkinja Dea Pavičić koja je osvojila vrlo dobro 4. mjesto, i koja dokazuje da je s pravom prozvana mlada nada hrvatskog ženskog brdskog biciklizma.DSC_0521

U kategoriji Veterana B nastupio je Krešimir Pavičić koji je osvojio 8. mjesto.

- U vrlo jakoj konkurenciji 28 klubova iz Hrvatske naši biciklisti su na utrci dostojno predstavili klub na Nacionalnom prvenstvu i osvojili su vrlo dobro 6. mjesto i time su potvrdili da se trenutno nalaze u samom vrhu brdskog biciklizma u Hrvatskoj i potvrdili dobru formu pred kraj sezone u Kupu Hrvatske. U Kupu Hrvatske klub se trenutno nalazi na vrlo dobrom 3. mjestu i u slijedeće tri utrke koje se voze u Karlovcu, Grožnjanu i Domžalama u Sloveniji klub ima priliku popeti se i na 2. mjesto ukupnog poretka u Kupu Hrvatske za ovu sezonu – istakao je predsjednik Igor Marač.