Utorak, 13 Ožujak 2012 13:28

Izbor nogometaša za odlazak u Grčku

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)
KAMP ARSENALOVE ŠKOLE NOGOMETA U PLETERNICI  -

PLETERNICA - Arsenalova škola nogometa iz Virovitice, jedina u regiji, organizirala je kampove za talentirane nogometaše godišta 1999./2000. Do sada u Virovitici, Pakracu i Županji. Svoje je znanje iskusnim trenerima koji su bili na školovanju na Arsenalovoj akademiji u Loutraki pokazalo stotinjak igrača s područja cijele istočne regije (Bjelovar, Virovitica, Pakrac, Našice, Vinkovci, Županja, Požega, ali i Rijeka i Orašje (BiH).

DSC_0255Arsenalova škola nogometa uspostavila je kontakte i s rukovodstvom NK Slavija iz Pleternice, te se jedan kamp za mlade nogometaše planira odraditi i u Pleternici, prije konačnog odabira igrača za odlazak u Grčku. Trener mlađih kategorija Petar Čuljak vodit će organizaciju mladih igrača Pleternice.

Kako doznajemo od glasnogovornika Arsenalove škole nogometa, Slobodana Kadića, izbor mladih nogometaša za Pleternicu održat će se u nedjelju  18. ožujka na terenima NK Slavije.

- Nakon tog kampa, objavit će se konačan popis selekcije talenata koji će sljedećeg mjeseca zaigrati na Loutraki Easter Cupu, natjecanju svih Arsenalovih škola iz cijeloga svijeta. Prije odlaska u Grčku, selekcija Škole odigrat će pripremnu utakmicu u Virovitici  - ističe Kadić.