Utorak, 13 Kolovoz 2024 09:07

Završila Škola kuglanja Požeškog športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)
POŽEGA – Na Gradskoj kuglani je od 01. do 31. srpnja održana još jedna ljetna Škola kuglanja Požeškog  športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade.
 
Tridesetak novih polaznika tako je naučilo osnove kuglanja te su dobili priliku da se pridruže mlađim kategorijama Novih Nada. Za kompletnu organizaciju i provedbu škole koja je ponovno bila potpuno besplatna bio je zadužen mladi trener požeškog kluba Robert Bakić.
 
nn 2 1024x769Ovo je bila već šesta uzastopna generacija Škole kuglanja koju je do sada prošlo više od 150 dječaka i djevojčica u dobi od šest do četrnaest godina. Inače prvu i jedinu školu kuglanja u Požeštini pokrenuo je trener Željko Lončar još 2018. godine.

U Školi kuglanja 2024 polaznici su tijekom cijelog mjeseca srpnja odradili ukupno 14 treninga ( 21 sat obuke). Na posljednjem treningu mladi kuglači nagrađeni su diplomama koje su im uručili glavni tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović i dopredsjednik Darko Zovko. 

Svi polaznici su dobili besplatnu ulaznicu za Gradske bazene tijekom cijele ljetne sezone kupanja u sklopu tradicionalne akcije Požeškog športskog saveza – “Sportsko ljeto na bazenu”.