Ponedjeljak, 29 Siječanj 2024 09:18

Prva pripremna utakmica HNK Slavonije Požega više nego uspješna protiv NK Slavije Pleternica 6:0

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

POŽEGA - Nakon 12 dana treniranja nogometaši HNK Slavonije su u prvoj pripremnoj utakmici sa uvjerljivih 6:0 (3:0) bili bolji od Slavije (Pleternica). Pogotke su postigli Martin Šubara, Ante Novak, Ivan Antunović, Matej Martinović, Josip Dupor i Tvrtko Janković. Utakmica je odigrana na igralištu s umjetnom travom u Požegi.

Idući protivnik igračima trenera Kreše Poletija bit će Kutjevo (03. veljače), a i taj susret će se igrati u Požegi. Nogometaši Slavonije će nakon toga tri dana provesti na mini pripremama na Omanovcu kod Pakraca (09. - 11. veljače).

U subotu 10. veljače odigrat će pripremnu utakmicu u Lipiku protiv NK Lipika 1925, a u nedjelju, 11. veljače u Pakracu protiv domaćeg NK Hajduka. Generalka za prvenstvo će kao i u ljetnim pripremama biti ogled protiv NK Valpovke (Valpovo) u subotu, 17. veljače, ali ovaj puta u Požegi.

Natjecanje u 3. HNL - Istok kreće 24. veljače kada će Slavonija u sklopu 16.kola ugostiti NK Oriolik (Oriovac), a ta utakmica će se igrati na igralištu Nogometnog kluba Požega s početkom u 14,30 sati.