Nedjelja, 01 Listopad 2023 10:18

Kutjevački JK "Jigoro" na Međunarodnom turniru u Zagrebu osvojili pregršt medalja 3 zlata, 3 srebra i 3 bronce

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

ZAGREB / KUTJEVO - Na jučerašnjem Međunarodnom judo natjecanju pod nazivom „Black belt“ održanom u Zagrebu nastupilo je preko 600 natjecatelja iz ukupno 47 klubova. Boje JK Jigoro branilo je 7 natjecatelja i to su odradili i više nego odličan posao. 3 zlata, 3 srebra i 3 brončane medalje.

 - Fantastična i nepobjediva Veronika Grbeš i ovaj put je osvojila 2 zlata, u svojoj i u starijoj skupini, a proglašena je i najboljom natjecateljicom na turniru u svom uzrastu. Naša Oka, kako joj tepamo, do sada je osvojila 33 medalje od čega je 27 zlatnih medalja. Podatak koji zvuči nevjerojatan, ali je istinit - istakao je trener i voditelj ekipe na natjecanju Hrvoje Prevolšek.

IMG 20230930 134240

 

Zlatnu medalju osvojila je i Rea Kir koja je fantastičnim borbama i ovaj put ostala nepobjediva.

Manjak sportske sreće i iskustva u finalnoj borbi imali su Lucija Marijanović, Mato Ivčetić i Leo Ećimović u svom uzrastu.

Brončanu medalju osvojili su već spomenuti Leo Ećimović ali ovaj put u starijoj uzrasnoj skupini, Ela Nijemčević i Arthas Voštog. Uz minimalni poraz su kroz repasaž uspjeli doći do borbe za medalju i pokazali da su svakako i oni kandidati za medalju.

 - Nakon napornih i iscrpljujućih borbi, bio je red povratiti energiju kroz nekoliko ukusnih zalogaja, za djecu uvijek primamljiv McDonalds kad smo u Zagrebu. Jesenski dio natjecateljske sezone smo otvorili i više nego odlično, do kraja godine nas čeka još puno međunarodnih natjecanja u Hrvatskoj ali i izvan nje, prvi po rasporedu je već idući vikend u Velikoj Gorici - zaključio je trener Prevolšek.1696143083791