Utorak, 10 Siječanj 2012 21:06

Najboljima uručena priznanja

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

POLAZNICI ŠKOLE KLIZANJA POKAZALI SVOJE UMIJEĆE  -

POŽEGA - Na gradskom je klizalištu dan prije njegova zatvaranja bilo upriličeno Otvoreno prvenstvo Požege u umjetničkom klizanju. Natjecanje je bilo upriličeno u četiri kategorije i to za mlađe i starije kadetkinje te mlađe i starije kadete. U kategoriji mlađih kadeta priznanje je dobio Niko Pisker dok je u kategoriji mlađih kadetkinja prvo mjesto osvojila Nora Pisker. U kategoriji starijih kadetkinja prvo je mjesto pripalo Loreni Jakoubek.

P1012268Zahvaljujući klizalištu koje se već treću godinu za redom postavlja mnogi su se mladi Požežani okušali i u ovom sportu. Svoje znanje i umijeće pokazalo njih 10-ak. Kroz školu klizanja prema riječima voditeljice škole profesorice Ljiljane Miletić ove je godine školu prošlo više od 20-ero djece. Kroz mjesec dana oni su imali priliku naučiti osnovne elemente ovog atraktivnog sporta.
- Jako sam zadovoljna jer Požežani pokazuju veliko zanimanje. Ovo je druga godina kako organiziramo školu a djeca su zainteresirana. Marljivo su svi trenirali kroz ovih mjesec dana. Šteta što nije bilo više vremena jer bi više naučili - kazala je Miletić.
Najuspješnijim polaznicima škole sinoć su bila uručena priznanja. Uz prvoplasirane priznanja i prigodni poklon dobile su i Eva Gotlibović, Lucija Kovač, Helena Kesić, Rafaela Jakobović te Mateja Bagarić.

Svoje zadovoljstvo klizalištem i mogućnošću pohađanja škole klizanja iskazali su i svi polaznici škole klizanja, te zaželjeli da se slijedeće godine produži sezona klizanja. V.Re.