Utorak, 15 Kolovoz 2023 10:00

Redovna i Izborna Skupština NK "Graničar" iz Zagrađa a novi predsjednik Karlo Srdarević

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)
ZAGRAĐE - U prostorijama nogometnog kluba NK "Graničar" Zagrađe proteklog vikenda održana je Skupština istoimenog kluba. Tijekom iste podnesena su izvješća o aktivnostima i radu kluba u prošloj godini te plan i program rada za 2023. Izneseno je zadovoljstvo radom i aktivnostima kluba u protekloj godini i mandatnom razdoblju gdje je klub ostvario zavidne sportske i društvene rezultate te bio okosnica razvoj mjesta u kojemu radu i djeluje. Skupština NK Graničar Zagrađe 1Posebno se istaknuo rad s mladima, organizacija malonogometnog turnira, humanitarne te ostale akcije koje su podigle razinu kvalitete društvenog življenja u mjestu. Sva izvješća i programi usvojeni su jednoglasno. Na Skupštini posebno se zahvalilo gradu Pleternici na odličnoj podršci i potpori radu kluba u svim segmentima bez koje bi ovako uspješan rad bio nemoguć.
 
 
U izbornom dijelu članovi Skupštine zahvaliti su se dosadašnjem predsjedniku Franji Štimcu za aktivnosti te poželjeli mu puno uspjeha u daljnjem radu u klubu. Izabrana su nova upravljačka tijela Izvršni odbor, Nadzorni odbor, Sud Časti te najuže rukovodstvo kluba na čelu s novim predsjednikom Karlom Srdarevićem, dopredsjednikom Brunom Horvatom i tajnikom Branimirom Štimcem. Novoizabrani predsjednik se zahvalio na izboru te najavio nastavak aktivnosti i rada u klubu uz  novu snagu i energiju.Skupština NK Graničar Zagrađe 9
 
 
Ispred grada Pleternice sve nazočne je pozdravio zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić koji je pohvalio aktivnosti kluba koji je svojim radom značajno podigao razinu kulturnog i društvenog života u Pleternici te najavio daljnju pomoć i podršku Grada.
Već po običaju nakon odrađenog posla članovi kluba su se nastavili družiti u prostorijama uz prigodnu večeru te druženje do kasnih večernjih sati.