Četvrtak, 29 Lipanj 2023 09:00

Počela Škola plivanja za djecu s intelektualnim teškoćama u organizaciji Požeškog sportskog saveza

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POŽEGA - Požeški sportski savez pod pokroviteljstvom Grada Požege ove godine po drugi puta organzira Školu plivanja za djecu s intelektualnim teškoćama. Upisi su započeli 26. lipnja na Gradskim bazenima, kao i prvi dan obuke, a mogući su do srijede, 28. lipnja. Obuka će biti svakog radnog dana od 10,00 do 11,30 sati. Škola plivanja za sve polaznike je besplatna, a djeci su osigurane i godišnje sezonske ulaznice za bazen.

Škola je prvi put organizirana prošle godine kada je obuku prošlo 30 polaznika a trajala je dva tjedna. Ove će godine Škola plivanja za djecu s intelektualnim teškoćama također trajati dva tjedna tj. do 07. srpnja te će 8 učitelja s polaznicima odraditi ukupno 20 sati obuke.

Učitelji i provoditelji programa su diplomirani kineziolozi: Alen Ivanović, Albinko Bagarić, Vjeko Lojber, Zoran Čokrlić, Anton Čokrlić, Željko Bunčić, Vlasta Krizmanić i Josip Križanović. 

Tradicionalna Škola plivanja Požeškog sportskog saveza koja se provodi svakog ljeta počet će u ponedjeljak, 10. srpnja i trajat će od 28. srpnja, a upisi su 08. i 09. srpnja od 16,00 do 19,00 sati na ulazu na Gradske bazene.