Subota, 24 Lipanj 2023 08:52

Zbog vjetra i lošeg vremena sinoć odgođena Noćna utrka na Konjičkom turniru u Pleternici

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

PLETERNICA - Za sinoć najavljena Noćna utrka na pleterničkom hipodromu u sklopu Konjičkog turnira u Pleternici koja se trebala održati nakon 21 sat, morala je na žalost organizatora biti podgođena. Iako je još u 19,45 u javljanju uživo za RTL direktor utke Domagoj Katić najavio održavanje utke, pola sata nakon toga na Pleternicu su se spustili crni oblaci, počeo je puhati jak vjetar, počela padati i kiša i organizatori su morali donijeti tešku odluku o odgađanju utrke.IMG 5202

No zato je program u velikom šatoru nastavljen nakon što je šator morao biti zatvoren, a unutra su se redali zabavljači. Uz glazbu TS "Zlatna dolina" iz Požege i stand up komičare brojni posjetitelji koji su došli promatrati noćnu utrku i zabavni program uživali su uz osvježenje na šanku i pripremljenim odojcima i janjcima na ražnju, dobrim čevapima sa roštilja u somunu i dobrom grahu.

Organizator se dobro pripremio za sve što se tiče ugostiteljske ponude, Sajam OPG-a morao je također biti odgođen zbog vjetra i štandovi polegnuti na tlo. IMG 5205

 

Nakon svih zabavljača na pozornicu su stupili poznati tamburaši TS "Slavonske lole" koji su sa svojim koncertom završili oko ponoći. 

 

IMG 5208

 

Danas je na pleterničkom Hipodromu na programu vrlo zanimljiva Maraton utrka zaprega već od 12 sati. Kako smo saznali u kampu koji je popunjen kao nikada do sada i ima najviše do sada konja, zaprega ali i posada, najatraktivnije će biti vožnje, uz jednoprege i dvoprege i vožnja četveroprega. Nastupaju posade iz 7 država i najvažnije najavljeno je samo lagano naoblačenje ali bez kiše, što je idealno vrijeme i za zaprege i konje, ali i posjetitelje na otvorenom.