Utorak, 23 Svibanj 2023 12:35

Igrači Tenis kluba Požega uspješni u berbi medalja na Otvorenom prvenstvu grada Đakova

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

ĐAKOVO - Izvrsni rezultati stižu  sa Otvorenog prvenstva grada Đakova do 10 godina, koje se odigralo protekli vikend 20.-21. svibnja na terenima u Đakovu Natjecatelji Tenis kluba Požega su nastupili na pojedinačnom natjecanju i ostvarili sjajne rezultate, a natjecanje je okupilo ukupno 72 djece iz cijele regije. Natjecanja u tenisu su zahtjevna, jer traju od 2 do 4 dana i odigrava se 4 do 7 susreta, a svaki susret zna trajati i do 2 sata. 

Rezultati su slijedeći: - Lucija Grbeš je osvojila i ovaj turnir i potvrdila namjere za sudjelovanje na natjecanju najboljih u Hrvatskoj, koje će se odigrati u rujnu ove godine. 

Nastupili su i Olga Iva Brkljač - 2. mjesto srebrne skupine,  Paula Petričević - 1. mjesto brončane skupine, Emanuel Kosina - 3. mjesto brončane skupine, Jakov Šarić - 5. mjesto brončane skupine, Matej Jakovljević - 1. mjesto zelene skupine i Marko Mlakar - 2. mjesto zelene skupine.

Nešto ranije, početkom svibnja, Lucija Grbeš je nastupala i u starijoj kategoriji do 12 godina i postigla zapažene rezultate.  Na natjecanju Otvoreno prvenstvo grada Vukovara, u pojedinačnoj konkurenciji je zauzela 3. mjesto a u igri parova 2. mjesto.