Srijeda, 19 Travanj 2023 15:40

Natjecanje Matica umirovljenika županije u pikadu - ukupni pobjednik MU Jakšić

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

JAKŠIĆ - U sklopu Sportskih natjecanja Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije koje se redovito održavaju svake godine, održano je Natjecanju u pikadu za ženske i muške ekipe 11 Matica umirovljenika. Domaćin natjecanja bila je Matica umirovljenika Jakšić, a natjecanje je održano u dvorani Honda. Sve natjecatelje su pozdravili predsjednik MU Požeško-slavonske županije Nediljko Nenadić i predsjednik MU Jakšić Slavko Glavaš kao domaćin natjecanja.

Nakon cjelodopodnevnog natjecanja dobili smo pojedinačne pobjednike u ženskoj i muškoj konkurenciji, ekipne pobjednike u ženskoj i muškoj konkurenciji i ukupnog pobjednika a to je bila ekipa Matice umirovljenika Jakšić, koja je bila i pobjednik u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Pojedinačno žene: 1. mjesto Irena Begović MU Vetovo, 2. mjesto Branka Vukašinović MU Čaglin, 3. mjesto Marija Pešut MU Orljava Brestovac.

Pojedinačno muški: 1. mjesto Slavko Jaroš MU Jakšić, 2. mjesto Željko Vidmar MU Pakrac-Lipik, 3. mjesto Nediljko Nenadić MU Kutjevo.

Ekipno žene: 1. mjesto Ekipa MU Jakšić, 2. mjesto Ekipa MU Čaglin, 3. mjesto Ekipa MU Pleternica.

Ekipno muški: 1. mjesto Ekipa MU Jakšić, 2. mjesto Ekipa MU Kutjevo, 3. mjesto Ekipa MU Pakrac-Lipik.

Odlično je cijelo natjecanje organizirala tehnička ekipa iz MU Jakšić za kojem su dobili i čestitke svih Matica umirovljenika i preporuku da ponovno i dogodine budu domaćini. Nakon podjele priznanja uslijedio je ručak i druženje uz glazbu.