Ponedjeljak, 03 Travanj 2023 08:39

KBK Borac Požega nastupio na Memorijalnom kupu Josip Jović i sa 5 pobjeda osvojili 5 medalja

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Kadetski tim Borca iz Požege nastupio je u subotu na memorijalnom kickboxing kupu održanom u Mukinjama (na Plitvičkim Jezerima). Nastupili su Glieb, Ivona i Ivano u disciplini kick light, dok je Ivona također debitirala u disciplini light contact kao i Ivano u point fighting-u, uz vodstvo trenera Mateja Babića.

Picsart 23 04 02 13 58 50 173 - Prvi je nastupio Glieb, koji u polufinalu i finalu jednoglasnim odlukama sudaca savladava suparnike te osvaja zlato. Gliebu je ovo 4. osvojeni kup za Borac Požegu, koji iz turnira u turnir kontinuirano demonstrira vrhunski performans.

Drugi nastupa Ivano, u dvije discipline istovremeno, PF i KL. Nažalost, ždrijeb ga je potrefio tako da je u isto vrijeme imao i jedne i druge borbe, što je izuzetno zahtijevno. U svojem debitantskom nastupu u PF Ivano pobjeđuje prvog, pa drugog suparnika te osigurava finale. U međuvremenu također nastupa u KL te pobjedom ulazi u polufinale. Spojivši tako 5 uzastopnih borbi Ivano je osvojio srebro u PF i broncu u KL. Odličan performans, ali i polivalentnost našeg borca koji pokazuje da je spreman za dominaciju u više disciplina.20230401 173650

Treća dolazi na red Ivona, koja nastupa u 2 finalne borbe. U disciplini KL je pokazala velik napredak u odnosu na prošle borbe, dok je u LC debitirala i pokazala da joj i ta disciplina odgovara. Ivona je ovaj put "imala posla" sa rangiranim i iskusnijim curama, malo sportske sreće ju je dijelilo od 2 zlata, te Ivona dolazi kući s 2 srebra.

Odlični rezultati za Borac, ukupno smo se našli na sredini ljestvice klubova po ukupnom uspjehu, a nastupili smo samo s troje boraca. Nama je ovo jedan od pripremnih turnira kojima pripremamo naše natjecatelje za velika natjecanja koja slijede u 5. i 6. mjesecu. Vršimo također upis novih članova sada u 4. mjesecu, tako da su svi zainteresirani pozvani i poželjni - istakao je trener i voditelj ekipe na natjecanju Matej Babić.