Ponedjeljak, 08 Srpanj 2013 08:11

Zauzeli 2. mjesto u Europi

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

EUROPSKE IGRE MLADIH S INVALIDITETOM -                                                                      

BRNO - Na Europskim igrama mladih sa invaliditetom  u Brnu (Češka Republika) od 19-23. lipnja u konkurenciji osam zemalja naša mlada reprezentacija ostvarila je zapažajući uspjeh.

Hrvatsku su u Brnu predstavljala 4. boćara, od toga su se u Hrvatsku vratili sa tri medalje, Dora Brnić BC1 (Rijeka) 3. mjesto, Ivan Dernej u OK (Đakovo). 3. mjesto,  Marko Vidiček u BC3. (Zagreb) 5. mjesto, te član našeg  kluba  Boćarskog Kluba Nada Požega i reprezentativac Hrvatske, Stjepan Matijašević u BC4  2. mjesto i srebrenu medalju.                          

 -  Boćarski klub „Nada“ želi sa vama podijeliti radost, zbog uspjeha našeg mladog sportaša i nadamo se da ćemo, gradu Požegi i županiji Požeško-slavonskoj, te Požeškom sportskom savezu, čiji smo članovi, donijeti  još mnogo medalja i tako promovirati naš grad, te sport osoba sa invaliditetom i njihove potrebe. Naravno zahvaljujemo se i svima ostalim donatorima koji pomažu klub a bez kojih ne bismo  mogli opstati. Medaljama nastojimo opravdati povjerenje svih koji su uz nas svojom potporom – rekao je Ivan Begić, predsjednik kluba boćara.