Nedjelja, 01 Siječanj 2012 19:36

Pehari Trentu i Bećarima

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

ZAVRŠIO PRVI DIO BOŽIĆNOG MALONOGOMETNOG TURNIRA POŽEGA 2011.  -

POŽEGA – Finalnim utakmicama seniora i veterana završio je prvi dio 21. Božićnog malonogometnog turnira Požega 2011. pred punim gledalištem Sportske dvorane Grabrik. Turnir se nastavlja utakmicama mladeži nakon novogodišnjih praznika.

Kako je finalna utakmica između seniorskih ekipa Trento i Arena završila neriješeno 2:2 pobjednika se moralo odlučiti u jedanaestercima. Tu su se pokazali bolji igrači Trenta, od kojih je Alen Grgić uspio pogoditi svih pet jedanaesteraca, dok je Marku Družiću iz Arene Marko Ivanović, golman Trenta uspio obraniti jedan jedanaesterac. Tako je rezultatom 7:6 ekipa Trenta došla do pobjede i velikog pehara, ali i novčane nagrade od 20.000 kn. Za Trento su igrali igrači uglavnom iz Mladosti iz Cernika.

MALONOGOMET11_NAJBOLJI_IGRACMALONOGOMET10_TRENTO_PRVI

Među igračima iz Trenta našli su se i najbolji igrač, Andrej Lukić i najbolji vratar, Marko Ivanović, koji su nagrađeni peharima. Najbolji strijelac među seniorima bio je Bruno Boban iz Zmajeva. Pehare i novčanu nagradu dodijelili su predsjednik Sportskog saveza grada Krešimir Pavelić i požeški gradonačelnik Zdravko Ronko.

Treće mjesto je u također dobroj utakmici osvojila ekipa Glembay Fieste, pobijedivši ekipu Pol iz Kaptola, sa skromnim rezultatom od 1:0.

Finalna utakmica veterana donijela je za pobjednika turnira ekipu Bećara, koja je pobijedila ekipu HVIDR-e s 2:1. Treće mjesto osvojila je ekipa NK Požega 1966, koja je rezultatom od 3:2 pobijedila ekipu Valis Aurea. Za najboljeg igrača proglašen je Vlado Kovačević a najboljeg vratara Dario Pažin iz Bećara, dok je najbolji strijelac s 13 pogodaka bio Mile Grbeš iz NK Požega 1966.