Nedjelja, 26 Rujan 2021 09:14

Uz Dan policije održani sportski susreti Udruga hrvatske policije

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

POŽEGA - U povodu Dana policije Udruga hrvatske policije, Hrvatski branitelji grada Požege i Požeško-slavonske županije organizirala je sportske igre koje se održale u SD Tomislav Pirc u Požegi. Zbog epidemioloških mjera broj ekipa ograničen je na šest pa su se okupile ekipe iz Požege – Udruga hrvatske policije Požega, Udruga dragovoljaca Požega i Udruga 63. bataljun Požega te gosti iz Udruga hrvatske policije iz Slavonskog Broda, Daruvara i Garešnice. Okupljeni su natječu u malom nogometu i belotu, a razmišljanja idu da se za buduća natjecanja uvedu još neki lakši sportovi jer su članovi iudruga sve stariji, pa ne mogu više sudjelovati u zahtjevnim sportovima što se tiče fizičkih napora.

- Uz nas veterane, nogomet igraju i mladi, djeca hrvatskih branitelja i mladi policajci, jer nam je teško skupiti dovoljno članova za ekipe. Nakon natjecanja priredili smo  druženje u prostorima MK Independent u Eminovcima - rekao je Zoran Renka, predsjednik Udruge hrvatske policije Požege i Požeško-slavonske županije.

Prigodnim riječima na početku sportskih susreta okupljene su pozdravili zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha, zamjenik požeškog gradonačelnika dr. sc. Borislav Miličević i predsjednik Koordinacije udruga branitelja proisteklih iz Domovinskog rata, brigadir u miru Krešimir Pavelić.