Utorak, 29 Lipanj 2021 17:34

Prvo natjecanje uživo u plesu i twirlingu održano u Grabriku

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

POŽEGA – Proteklog vikenda u ŠD Tomislav Pirc u Požegi održan je 13. po redu Otvoreni kup u plesu i twirlingu grada Požege u organizaciji Plesnog studija Marine Mihelčić, Plesnog kluba Boa, Požeških mažoretkinja i Twirling kluba Požega. Nakon velike stanke napokon su plesači zaplesali i natjecali se zajedno sa svojim prijateljima i prijateljicama iz okolice.

Uz poštivanje epidemioloških mjera na natjecanju su uz požeške plesače iz PS Marine Mihelčić i PK Boa sudjelovali plesači PK Feel Varaždin, PS Cvjetići glazbe Pleternica, PS iz Nove Gradiške, Nove Kapele i Jakšića, PK Dolce iz Pakraca, Twirling klub Požega te Pleterničke mažoretkinje.

U okviru Otvorenog kupa održan je i Showdance kup kao kvalifikacija za državno natjecanje koje slijedi. Sudjelovali su plesači iz Zagreba, Osijeka i Kraljevice. Požežani su mogle vidjeti različite plesne izričaje kao što su step, salsa, bachata i mnoge druge ….

- Uživali smo u raznovrsnim plesnim stilovima i koreografijama. Čestitamo svim plesačima i njihovim trenerima i voditeljima, uživali smo u zajedništvu i pozitivnoj energiji. Bez obzira na izazove u protekloj godini djeca su stvarno puno toga postigla. Svim našim dragim roditeljima želimo zahvaliti na podršci koja nam svima puno znači – ističu organizatori.

Na otvorenom kupu dodijeljene su i posebne nagrade. Tako je nagrada za najljepši kostim otišla u Novu Gradišku za PLES VJETRA Vita Rebrača, za najbolji make up u Novu Kapelu- Ana Dujić, za najboljeg solista u Požegu – Lana Mršić, najbolji ukupni dojam isto Požega Lora Ledić te najbolji scenski nastup –Požega grupa Pčelice- FIGHT SONG. Suci su još odabrali nagradu za najbolju podršku za koreografiju ALFA - PS Cvjetići glazbe.

- Zahvaljujemo se našim pokroviteljima Gradu Požegi, Županiji Požeško-slavonskoj i Turističkoj zajednici Grada Požega. Bez njihove podrške ovo natjecanje ne bi bilo izvodljivo – dodaju organizatori.