Ponedjeljak, 16 Studeni 2020 10:33

Gradonačelnica Pleternice primila Svjetsku prvakinju u fitnessu Miu Mikliš

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

PLETERNICA - Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić primila je nakon Svjetskog prvenstva u fitnessu Miu Mikliš nakon što je ostvarila izvrstan rezultat i postala prvakinja svijeta u juniorskoj kategoriji. Prije odlaska na to za nju važno i prestižno natjecanje dobila je i financijsku podršku od grada Pleternice i osobnu od gradonačelnice Jozić. Sada nakon osvajanja prvog mjesta gradonačelnica Jozić ju je primila i čestitala, te obećala dalju podršku.

IMG 5505 - Izrazita mi je čast da ovdje u Pleternici mogu pozdraviti Svjetsku prvakinju Miu, našu sugrađanku iz Požeške Koprivnice i njenog trenera Antonija koji je uvelike pridonio ovom velikom rezultatu koji je ostvarila Mia. Ona se zapravo počela baviti ovim sportom prije nekoliko mjeseci i onda je to još veće postići ovakav rezultat na svjetskoj razini, sada je samo nebo granica - istakla je gradonačelnica Jozić uz nade da će Mia nastaviti ovim tempom kojim je krenula. Natuknula je da je vidjela da je njeno ime predloženo i za Nagradu grada Pleternice uz Dan grada.

 - Zahvaljujem na vašoj podršci i donaciji koja je jako puno pomogla meni i mom timu da odemo na Svjetsko prvenstvo u Rumunjsku. Nisam se nadala ovakvom rezultatu jer sam u vrlo kratkom vremenu postigla jako puno. Ovo mi je sada vjetar u leđa i dokaz da mogu još i više. Imam puno vremena ispred sebe i sjećam se kako je lijepo kada svira tvoja himna. Planiram za nastupe slijedeće godine ići na državno i na Europsko prvenstvo, a kasnije i da obranim ovu medalju na Svjetskom prvenstvu.

Zahvalio se i trener Antonio Furić, koji je najavio da će Mia uz asistenciju iz kluba ići dalje. Ona ide slijedeće godine na Državno prvenstvo, Europsko prvenstvo i obraniti titulu svjetske prvakinje. Nadam se i daljim dobrim nastupima u kategoriji seniora.