Ponedjeljak, 23 Prosinac 2019 12:48

Moto klub Požega Promet najbolji u Hrvatskoj u 2019. godini na prijemu kod gradonačelnika Puljašića

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

POŽEGA - Hrvatski motociklistički savez na kraju sezone organizirao je dodjelu priznanja najboljim pojedincima, moto timovima i moto klubovima za osvojena mjesta u ukupnom plasmanu. Domaćini ovoga događaja bili su Hrvatski motociklističkih savez i Moto klub Požega Promet, a svečanost je održana u restoranu Krčme Zlatni lug. Ukupno je dodijeljeno 60-tak raznih priznanja u ove tri osnovne kategorije, te po starosnim uzrastima, kategorijama po kubikaži motora, najboljim moto timovima na utrkama i ukupno najboljim klubovima koji su imali najviše priznanja u svim kategorijama.

IMG 7178

 

Najveći uspjeh ostvario je Moto klub Požega Promet koji je proglašen najboljim klubom u 2019. godini. Najboljim vozačem super crossa proglašen je vozač Matej Jaroš, član kluba Požega Promet, dok su vozači seniori Moto Kluba Požega Promet proglašeni prvacima Hrvatske.

Na tom uspjehu čestitao im je i gradonačelnik Požege Darko Puljašić. - Ostvarili ste fantastičan rezultat u 2019. godini i čestitam vam na njemu. I dalje ćemo biti partneri i surađivati te dati podršku. Požega i Požeština ima tradiciju moto utrka koja se nije prekidala, a upravo 2019. godine pripremili smo se za jedan pravi iskorak gdje smo konačno dobili i moto stazu u vlasništvo. Tamo ćemo zajednički napraviti jedan veliki projekt jer ta staza ima kapacitete da bude prepoznatljiva ne samo u Hrvatskoj već i na europskoj razini. Kada pogledamo rezultate jasno je vidljivo što znači kontinuitet vrsnog upravljanja, a posebno čestitam Mateju Jarošu koji je opet proglašen prvakom jer to je jedan od najboljih načina na koji se promovira i naš grad i županija. - rekao je gradonačelnik Puljašić.IMG 7172

Na velikoj podršci koju im pruža Grad Požega gradonačelniku su u ime kluba zahvalili su predsjednik Branko Šutalo, tajnik Zlatko Jaroš i posebno šampion Matej Jaroš.