Četvrtak, 21 Studeni 2019 09:20

Stolnotenisači Požege pobijedili u gostima STK Slavonski Brod u 6. kolu HEP Superlige

Ocijeni sadržaj
(17 glasova)

SLAVONSKI BROD - U subotu je u dvorani Osnovne škole Ivan Goran Kovačić u Slavonskom Brodu odigran susret 6. kola HEP Superlige između STK Slavonskog Broda i STK Požege.

Požega je u meč ušla s ulogom favorita te je do kraja meča opravdala tu ulogu pobjedom od 1:3. Meč su otvorili Stanislav Lošić i Luka Mateša, a sigurnom igrom relativno lako meč dobiva Luka s 0:3.

Sljedeći su na teren izašli Karlo Franjčec i i Dominik Zeljko, a bez većih je problema pobijedio Dominik za vodstvo Požežana 0:2. Nadu domaćem timu vratio je Tomislav Klaić protiv debitanta u Superligi Luke Kovačevića koji pod određenom dozom treme u napetom meču gubi meč rezultatom 3:1

No, ni to nije bilo dovoljno jer je u zadnjem meču Zeljko svladao Lošića za konačnu pobjedu stolnotenisača Požege i nastavak borbe za što bolji plasman na ljestvici.

Požega trenutno zauzima vrlo dobro 7. mjesto, a sljedeću utakmicu uz zamolbu prvaka STARR Varaždina za odigravanje utakmice ranije zbog njihovih obveza u SE ligi u okviru 9. kola igra već u subotu, 23. 11. 2019. u 17 sati u maloj dvorani Tomislav Pirc (na katu).