Nedjelja, 27 Listopad 2019 07:41

Na Memorijalu Josip Potnek osvojili 22 medalje i zauzeli 4. mjesto

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

JUDO KLUB „JIGORO“ KUTJEVO-ČAGLIN NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U OSIJEKU  -

OSIJEK - Ovog vikenda Judo klub „Jigoro“ Kutjevo-Čaglin nastupio je u Osijeku na Međunarodnom judo turniru pod nazivom  „Memorijal Josip Potnek 2019.“ U konkurenciji 360 natjecatelja iz 35 kluba iz 6 europskih zemalja, naš klub nastupio je sa proširenom postavom od čak 30 natjecatelja te osvojio 22 medalja, od toga 5 zlata, 4 srebra i 13 bronci te u ukupnom poretku zauzeli 4. mjesto.
U pojedinačnoj konkurenciji, zlato su osvojili: Ivona Bošnjak, Viktorija Štivić, Marta Vidmar te Matej Kukić u svojoj te većoj uzrasnoj skupini.

IMG 20191026 101929

 

Srebro su osvojili: Klara Benčić, Lana Knaus, Ivona Bošnjak te Luka Uršić.
Brončanu medalju osvojili su: Tadijana Garić, Leonora Matišić, Ela Mijoković, Elizabeta Šimić, Ema Trtanj, Tena Trtanj, Marta Vidmar, Paulina Garić, Dorijan Benčić, Marin Knaus, Matko Mijoković, Vinko Šapina i Goran Miloš.

 - Od ovog natjecanja izvukli smo najviše što smo mogli, bila je velika konkurencija, bilo je dosta poraza ali većina se uspjela pribrati i doći do medalje, ali osvojiti 22 medalje sa 30 natjecatelja je ogroman uspjeh, analizirat ćemo svoje pogreške, ispraviti ćemo ih na treningu i biti spremniji za dva tjedna kad jedna ekipa putuje za Mostar a druga za Jastrebarsko – istakao je predsjednik judo kluba Jigoro, Hrvoje Prevolšek.