Ponedjeljak, 09 Rujan 2019 15:46

BSK uvjerljiv u Velikoj, Vidovčani protutnjali kroz Sulkovce

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

1. ŽNL POŽEŠKO - SLAVONSKE ŽUPANIJE - 3. KOLO - 

U nedjelju je odigrano kompletno 3. kolo požeško-slavonske 1. ŽNL u kojem se u Velikoj igrao derbi između Papuka i BSK-a koji je otišao na stranu gostiju iz Buka koji sve se više čini neće imati ozbiljnu konkurenciju ove sezone. Fantastičan start u sezonu nogometaši Graničara iz Bučja dodatno su uljepšali trećom pobjedom i svakako su najugodnije iznenađenje sezone!

PAPUK – BSK 0:7

Gosti iz Buka su ekspresno riješili sve dvojbe oko pobjednika, već u otvaranju utakmice Bošnjak i Podobnik su praktično osigurali nova tri boda svojoj momčadi i nastavak prave dominacije u provoligaškom društvu. Po dva pogotka u novoj uvjerljivoj pobjedi BSK-a postigli su Podobnik i Tvrdy, a po jedan su dodali spomenuti Bošnjak te Blašković i Hel.

– Želio bih čestitati svojim dečkima na jednoj od najboljih utakmica koju smo odigrali, pametno i strpljivo kroz cijelu utakmicu, Svoje šanse smo na vrijeme realizirali i na kraju dotukli protivnika kojeg smo ostavili bez ijedne šanse i mislim da su naši gledatelji mogli danas uživati u nogometu koji smo pružili. Papuku želim sreću u nastavku prvenstva. – izjava je Josipa Jakovljevića, trenera BSK-a. 

SULKOVCI – DINAMO V. 1:6

Nevjerojatan uvod u dvoboju Sulkovaca i Dinama, nakon samo 17 minuta gledatelji su vidjeli čak 4 pogotka! Radosniji takvim početkom bili su gosti koji su golovima Mirosava, Petrovića i Janjića imali velikih 0:3 što je u spomenutoj 17. minuti smanjio Šubara. I u drugom poluvremenu golijada, ali samo na jednoj strani, Dinamo je isporučio još tri gola i došao do svoje najuvjerljivije pobjede sezone. Mario Petrović je zabio svoj drugi pogodak, a prve su upisali Mišković i Smojvir.

– Sad kad pogledam kako se utakmica odvijala pobjeda je čak mogla biti i još uvjerljivija. Sve čestitke mojim ekima na prikazanom, bili smo zaista dominantni. Sada smo se konačno kompletirali i malo ispremješali karte i odmah to izgleda drugačije. Ovaj tjedan ćemo nažalost imati mali problem s treninzima, nadam se da se to neće odraziti na sljedeće kolo. Čestitke i domaćinu na korektnoj partiji – riječi su Ive Marića, trenera Dinama iz Vidovaca. 

GRANIČAR B. – MLADOST 2:0

Momčad Ante Obućine pravo je osvjeđenje ove sezone, vjerojatno su i sami sebi vrlo ugodno iznenađenje, ali ovaj mladi klub lijepo je posložen, čitavo selo je uz njega i valja ustvrditi da iz sezone u sezonu rade korak naprijed te da je ovo jedna vrlo lijepa nogometna priča! Danas su Graničari nadigrali goste iz Pavlovaca, prvi pogodak postigao je najbolji igrač domaćina Josip Brkić iz kaznenog udarca, a konačnih 2:0 postavio je Dio Đunđer u 71. minuti i tako potvrdio slavlje svoje momčadi.

– Kontrolirali smo susret tijekom kojega protivniku nismo dopustili da dođe do prilika. Osim ubačaja Brkića i Dunđera, imali smo prigode preko Tomca, Vukelića i dvije u nogama Brkića. Dakle, zasluženo smo pobijedili i čvrsto odigrali utakmicu. Čestitam gostima na korektnosti i sve najbolje dalje, a svojim igračima na nova tri boda! Okrećemo se novim susretima – komentirao je Anto Obućina, trener Graničara iz Bučja. 

CROATIA M. – HRVATSKI DRAGOVOLJAC 3:0

Mihaljevčani su domaćim slavljem protiv Hrvatskog dragovoljca stigli do druge prvenstvene pobjede. Vrgočeva momčad opravdala je ulogu favorita i golovima Brezića te dva puta Rudara pokvarila povratnički debi a klupi gostiju Marka Vidakušića.

– Nakon loše utakmica u Rajsavcu dobar ulazak u utakmicu gdje do poluvremena rješavamo pitanje pobjednika. Drugo poluvrijeme uvodimo 5 zamjena i rutinski završavamo utakmicu. Čestitke igračima na dobroj igri. Ispoštovali smo dogovoreno. Jedini nedostatak je što nismo pobijedili s većom razlikom. Treba nam klasni centarfor koji će sve te šanse pretvoriti u golove. Gost fer i korektan, suđenje jako dobro – riječi su Gorana Vrgoča, trenera Croatije Mihaljevci. 

DOBROVAC – DINAMO R.2:2

Vrlo zanimljiva, a u prvom dijelu i vrlo efikasna utakmica u Dobrovcu. Gostujući vratar i njegova obrana malo su zakasnili na utakmicu pa su domaći nakon manje od 60 sekundi imali prednost golom Galešića, no to nije pokolebalo goste iz Rajsavca koji u sljedećih 20ak minuta rade potpuni preokret. Najprije je Triska izjednačio, a onda Perić donio prednost Dinamu. IPak, nisu je gosti sačuvali do odmora, u 41. minuti za 2:2 pogađa Adžijević, a pokazalo se kasnije i za konačni rezultat i po bod svakom.

– Nakon remija u prvom kolu i poraza u Čaglinu u ovom kolu smo se nadali pobjedi koja bi nam jako dobro došla. Krenuli smo izvrsno i u prvim minutama utakmice postigli pogodak, sve nam se je lijepo otvorilo te smo nastavili smo istim tempom ali lošim reakcijama i crnim rupama koje nam se dešavaju protivnik iz poluprilika dolazi do preokreta. U poluvremenu smo se konsolidirali i opet ranim pogotkom se vraćamo na 2:2. Nakon toga smo imali imali neiskorišten jedanaesterac i 5-6 prekrasnih prilika. Možemo žaliti za ovim bodovima koje smo izgubili i ništa drugo nam ne preostaje nego se posložiti i ići po pobjedu sljedeće kolo. Čestitam svojim dečkima na dobroj utakmici u kojoj su dali zadnji atom snage ali danas nas gol jednostavno nije htio. Čestitam gostima na fer i korektnoj igri – mišljenje je Tomislava Kužileka, trenera Dobrovca. 

– Utakmica prava prvenstvena uz dosta prilika s obje strane gdje domaćin nije iskoristio penal tako da moramo biti zadovoljni sa bodom, a žaliti za ostala dva boda jer su ih dečki svojim trudom i zalaganjem zaslužili, čestitke domaćinu – mišljenje je Ivice Blaškovića, trenera Dinamo Rajsavca. 

SLOGA – OMLADINAC 1:1

Remi Sloge i OMladinca u Trenkovu. Oba pogotka djelo su fantaista, finih veznjaka Marija Marasa i Vedrana Demšea koji su bili precini u prvom dijelu utakmice.

– Mi smo sami sebi izgleda najveći protivnik, opet smo puno prilika promašili kao i u Zagrađu u prošlom kolu, a golove primamo prelako. Poveli smo i umjesto da zabijemo još koji pogodak i riješimo utakmicu primamo gol nakon kornera. Čestitke gostima iz Čaglina na borbenosti i osvojenom bodu! – komentar je trenera Sloge Jurice Bešlića. 

– Po šta smo došli to smo i ostvarili. Bod u gostima je super rezultat, važno je ne izgubiti. Čestitam svojim dečkima na borbenosti, zalaganju i trudu, a domaćinu na fer i korektnoj igri – izjavio je Tomislav Topalović, trener Omladinca. 

CROATIA D.O. – GRANIČAR Z. 1:1

U Donjoj Obriježi danas je gostovao Graničar iz Zagrađa i nastavio s dobrim rezultatima, jer bod u gostima to sigurno je. Domaća momčad prva je došla do prednosti golom Matea Jareša i činilo se da će Croatia doći do prve pobjede, no onda se u posljednjim trenucima ukazao Ivan Jakovljević i odnio bod put Zagrađa.

– Konačno jedna dobra utakmica naše ekipe, kao što sam već rekao ranije, ako nastavimo ovako raditi rezultati će doći. U prvom poluvremenu izjednačena igra obiju ekipa, dok smo ih u drugom potpuno nadigrali i nakon nekoliko neiskorištenih prilika napokon dolazimo u vodstvo. Nažalost u zadnjim minutama utakmice dobili smo nesretan gol iz prekida. Čestitke gostima na osvojenim bodovima i na fer igri. – izjavio je Marko Giacometti, trener Croatije. 

– Borbena i tvrda utakmica danas. U utakmici bez nekih velikih izgleda dobili smo prilično jeftin gol iz centaršuta. Ipak, po tko zna koji put moja ekipa pokazuje strahovit karakter te se vraćamo u egal. Na kraju možemo biti zadovoljni bodom. Čestitam ekipi Croatije, po prikazanom zaslužuju puno veći broj bodova na svome kontu. Mi se okrećemo još jednom teškom gostovanju u Buku. – izjava je Josipa Mijatovića, trenera Graničara iz Zagrađa. 

Izvor: sportalo.hr

 

25