Utorak, 23 Travanj 2019 09:20

Mladost preokretom zaustavila Slavoniju

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

3. HNL Istok – 23. KOLO - 

POŽEGA - Nogometaši Slavonije nisu uspjeli produžiti svoju sjajnu proljetnu seriju pobjeda koja se zaustavila na broju 5. Na putu do šeste previsoka prepreka bila je Mladost iz Ždralova.

SLAVONIJA – Mladost 1-2

Požega, Stadion uz Orljavu, 300 gledatelja

Suci: Matasović (Đakovo), Knežević (Jelisavac), Riket (Osijek)

Strijelci: 1:0 T. Žuljević (15), 1:1 Bošnjak (60), 1:2 (71) Vrbanić

Slavonija: Bošnjak, Nikola, Plešić (od 84. Majstorović), Marčetić, T. Žuljević, M. Žuljević, Bognar, Peharda, Karačić (od 69. A. Smojvir), Bundavica, Božić

Trener: Dalibor Bognar

Mladost: Srbljanović, Renić, Nikolić, Vrbanić, Sučić (od 90. Markuz), Furmek (od 81. Kočiš), Mlinarić, Trupac, Sabljić (od 86. Vučak), Muniz, Bošnjak

Trener: Nikola Papac

Nakon 13 minuta bez pravog uzbuđenja prva velika prigoda za goste, nakon dobrog centaršuta s lijeve strane Mile Sučić nije glavom uspio zabiti gol već je njegov udarac završio preko vratnice. Kazna za propušteno je ekspresna, odmah u sljedećem napadu vodstvo Slavonije. Akciju je počeo Mato Marčetić koji se oslobodio 2 igrača, gurnio do Marka Žuljevića koji je proslijedio na lijevu stranu do Tomislava Žuljevića. Nakon što je primio loptu na vrhu šesnaesterca lažnjakom se Tomo lijepo oslobodio svog čuvara i pogodio malu mrežicu za 1-0. Bio je to i rezultat kojim se otišlo na odmor, gledatelji okupani suncem mogli su biti zadovoljni prikazanim!

Prikazanim u nastavku domaći navijači ne mogu biti zadovoljni. Čini se da su domaći pomislili da je gotovo, da su odradili posao što momčad iz Ždralova koristi. Najprije im je izjednačenje donio Ivan Bošnjak koji je domaćeg Ivana Bošnjaka svladao u 60. minuti. Desetak minuta nakon toga potpuni preokret kreirao je Matija Vrbanić te su bodovi otputovali zajedno s gostima.