Četvrtak, 26 Travanj 2018 10:29

Slavija nesretno ostala bez bodova

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL ISTOK – 23. KOLO -

SLAVIJA – MEĐIMURJE 1:2 (1:1)

PLETERNICA - Stadion S.Z. Šivo. Gledatelja 150. Sudac Matasović (Osijek), pomoćnici Lovrić, Grofelnik.

STRIJELCI: 1:0 Martinović (18), 1:1 Škvorc (45), 1:2 Škvorc (63).

SLAVIJA: Petković, Kvaternik, Gomerčić, Ognjenčić (od 68. Blašković), Šubara, Martinović (od 83. Bajić ), M. Peharda, I. Peharda, Dorić (od 77. Jakovljević), Solić, Abramović. Trener Dalibor Bognar.

MEĐIMURJE: Galoši, Munivrana, Brcković (od 85. Šimunić ), Pajić, Ptiček, Režić, Patafta, Marcijuš, Tkalčić (od 77. Rališ ), Sabol, Škvorc. Trener Miljenko Dovečer.

IGRAČ UTAKMICE: Filip Škvorc (Međimurje).

Prekrasan dan i predivno uređen travnjak stadiona Stjepan Zdenko Šivo bili su svjedoci utakmice Slavije i Međimurja. Pleterničani su nakon dvije pobjede u nizu dočekali aspiranta na Drugu HNL. Utakmica obostrano otvorena i lijepa za oko, Slavija od početka stvara prigode no i gosti se ne brane nego pokušavaju kroz igru doći do gola. U 18. minuti Slavija je povela nakon duge akcije koju je začeo Matej Peharda prodorom po lijevom boku. Njegov centaršut Galoši odbija, Ognjenčić se izborio za loptu, pametno sačekao ulazak Martinovića iz drugog plana koji je nakon propuštanja lopte Mateja Peharde mirno pospremio loptu u mrežu. Izjednačio je Škvorc u posljednjim trenucima prvog dijela nakon jednog prodora Munivrane i centaršuta na drugu vratnicu odakle je loptu vratio Tkalčić, a Škvorc se samo naklonio za izjednačenje. Do vodstva je gost došao nakon prodora Munivrane koji pogađa Škvorca na drugoj stativi koji posprema loptu nogom u praznu mrežu. Slavija je pokušavala doći do izjednačenja no gosti predvođeni veteranom Režićem uspjeli su se obraniti i uzvratiti Slaviji za poraz u Čakovcu u prvom dijelu sezone.

Tekst: Pe.Č. Foto: Kronika požeško-slavonska