Ponedjeljak, 12 Rujan 2016 15:57

36 mališana na prijemu kod gradonačelnika Požege Neferovića

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

BEBE ROĐENE U STUDENOM I PROSINCU PROŠLE GODINE -

POŽEGA - Požešku Gradsku vijećnicu ispunila je radosna „buka“ jer je u posjet gradonačelniku Neferoviću stiglo 36 mališana, naših najmlađih sugrađana rođenih u studenom i prosincu prošle godine. Na prijem koji je za njih organizirao gradonačelnik došli su u pratnji roditelja, braće i sestara. Gradonačelnik Neferović svima je poželio ugodno i bezbrižno djetinjstvo.

- Zahvaljujem vam na dolasku i želim da bude što više ovakvih susreta i da nam ovi naši dragi mališani budu sretni. Mogu obećati da ćemo pomoći da njihovo odrastanje bude što ljepše – poručio je gradonačelnik.

Na prijemu su darivani novčanim darom po 1.000 kuna prvo ili drugo dijete u obitelji, a za ostale po 3.000 kuna, članskom iskaznicom Gradske knjižnice i čitaonice i knjigom te Turističkim vodičem grada Požege za uspomenu.

Prijemu su prisustvovali: Karlo Bićanić te roditelji Ana i Tomislav, Mia Cenin te roditelji Biljana i Oliver, Mihaela Danilović te roditelji Anita i Dario, Manuel Dvoraček te roditelji Ana i Dalibor, Mateo Gecan te roditelji Diana i Petar, Petar Hoborka te roditelji Kristina i Ivan, Lorena Hut te roditelji Sara i Robert, Jana Jelić te roditelji Nada i Josip, Vedran Jurić te roditelji Marina i Vinko, Lucy Koutny te roditelji Kristina i Serafin, Rahela Kovačević te roditelji Maja i Dražen, Luna Kovčić te roditelji Ivana i Filip, Vita Majski te roditelji Katarina i Darko, Lovro Malčić te roditelji Sandra i Danijel, Ivano Mauerman te roditelji Sanela i Ivan, Mateo Mirković te roditelji Ivana i Mladen, Leona Pandžić Maja i Mario, Petar Pavlović te roditelji Josipa i Bojan, Kristiano Pečurlić te roditelji Ana i Josip, Doroteja Petošić te roditelji Mirjana i Emil, Morris Protić te roditelji Ana i Vanja, Ivan Raguž te roditelji Andrea i Hrvoje, Karlo Šarić te majka Sanela, Marta Šipura te roditelji Ana i Zdravko, Ivano Škorić te roditelji Mirna i Igor, Elena Škrljac te roditelji Martina i Vjekoslav, Ivana Lucia Vajzer te roditelji Nataša i Mario, Kiril Vujasinović te roditelji Sanja i Branko, Roko Zdravković te roditelji Ana i Damjan, Petar Brantner te roditelji Anita i Tomislav, Barbara Černušak te roditelji Jasna i Robert, Petra Maletić te roditelji Danijela i Robert, Ema Martić te roditelji Ivana i Milan, Elena Orešković te roditelji Marjeta i Damir.

Tekst/foto: A. Protić