Utorak, 05 Srpanj 2016 15:21

Novi direktor HEP-a Željko Polak

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

DAMIR KOVAČEVIĆ SMIJENJEN S MJESTA DIREKTORA HEP-A POŽEGA -

POŽEGA – S mjesta direktora HEP-Operator distribucijskog sustava d.o.o. Elektre Požega smijenjen je Damir Kovačević, a na njegovo mjesto je postavljen Željko Polak, diplomirani inženjer elektrotehnike i dugogodišnji radnik HEP-a.

IMG 2694Zatražili smo određena pojašnjenje zbog čega je došlo do smjene za što smo dobili odgovore na samo neke upite. Ostalo je nejasno iz kojeg je razloga izvršena smjena Damira Kovačević, zbog isteka mandata ili nečeg drugog. 

Služba za odnose s javnošću HEP-a potvrdila nam je da je s danom 4. srpnja 2016. godine za direktora HEP-Operator distribucijskog sustava d.o.o. Elektre Požega imenovan Željko Polak, diplomirani inženjer elektrotehnike i dugogodišnji radnik HEP-a.

- Natječaj za navedeno radno mjesto nije raspisan jer se radi o imenovanju radnika unutar HEP-a te ga sukladno internim aktima HEP-a, nismo bili obvezni provesti – navodi se u odgovoru HEP-a u kojem se nadalje ističe kako je dosadašnji direktor Elektre Požega Damir Kovačević ostao zaposlenik u sustavu HEP Operatora distribucijskog sustava d.o.o..

- Više detalja o razlozima novog imenovanja kao i o statusu zaposlenika nismo u mogućnosti dati radi zaštite povjerljivih podataka – zaključeno je u odgovoru kojeg smo primili iz Službe za odnose s javnošću HEP-a.

Tekst: Vladimir Protić Foto: arhivska fotografija