Četvrtak, 12 Prosinac 2013 14:13

Za 150 obitelji po 300 kuna

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

GRAD POŽEGA DODIJELIO POTPORE SOCIJALNO UGROŽENIMA -
 

POŽEGA – Socijalni program grada Požege predvidio je u ovo predblagdansko vrijeme dodjelu potpora za socijalno ugrožene osobe i obitelji. – Bonove dodjeljujemo za 150 osoba koje su socijalno ugrožene s područja grada Požege, a bon iznosi 300 kuna. Program socijalnih potpora grada u slijedećoj godini mora se raditi na jedan studiozniji način – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović prilikom podjele poklon bonova za potrebite.
Nakon toga u Gradskom kazalištu organizirana je podjela slatkih paketića za djecu s teškim i rijetkim bolestima i za višečlane obitelji s petoro i više djece. – Priredili smo kazališnu predstavu „Darovi djeda Božićnjaka“ za svu djecu i dodjelu poklona. Imamo 18-ero djece s teškim oboljenjima, celijakija, feniketonurija, dijabetes, te djecu iz socijalno ugroženih obitelji i obitelji slabijeg imovnog stanja – rekao je gradonačelnik Neferović.IMG 0148
Slatke paketiće uz Djeda Božićnjaka uručivao je zamjenik gradonačelnika Darko Puljašić, koji je istakao da će grad sve učiniti da grad požega bude uistinu prijatelj djece, da će osigurati njihovo lijepo odrastanje a da žele nakon odrastanja ostati u Požegi.