Petak, 29 Ožujak 2024 13:05

Uskrsni sajam u požeškoj pješačkoj zoni i posni obrok s giricama za Požežanke i Požežane

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

POŽEGA - Već tradicionalno niz godina u gradu Požega održava se na Veliki petak Uskrsni sajam u pješačkoj zoni i podjela posnog obroka za građane - ove godine to su bile girice.

Uskrsni sajam organizirala je Turistička zajednica grada Požege, a u ponudi je zaista bilo svega na izbor. Od ukrasa za uskršnje blagdane, suvenira, ručnih radova, zlatoveza i narodnih nošnji, igračaka, mednih proizvoda, suhomesnatih proizvoda, pekmeza i brojnih drugih proizvoda OPG-a i obrtnika, malih poduzetnika kojima je ovo jedna od prilika da prodaju svoje kvalitetne i domaće proizvode.

Zajedno s Udruženjem obrtnika Požega Turistička zajednica grada Požege uz pokroviteljstvo grada Požege i Požeško-slavonske županije pripremili su tradicionalni posni obrok za sve građane Požege i Pleternice. Ovaj puta su to bile girice, koje su pohvalili građani koji su strpljivo u redu čekali, da su dobre i ukusne. Girice su dijelili požeško-slavonska županica Antonija Jozić, požeški gradonačelnik Željko Glavić, zamjenik županice Ferdinand Troha i zamjenik gradonačelnika Borislav Miličević, pročelnica u gradu Požegi Maja Petrović, predsjednik Udruženja obrtnika Željko Pojer i direktorica TZ grada Požege Mirna Šimunović Svoboda.

Uskrsni sajam radi i sutra u pješačkoj zoni pa još stignete nabaviti sve što vam je potrebno.