Srijeda, 27 Ožujak 2024 12:56

TZ grada Požege i Udruženje obrtnika Požega za petak 29. ožujak pripremaju 1.000 porcija girica za građane

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POŽEGA - Udruženje obrtnika Požega i Turistička zajednica Grada Požega organiziraju još jednu hvale vrijedan događaj za gradove Požegu i Pleternicu a s ciljem obogaćivanja blagdanskog ozračja te pružanje podrške zajednici u prigodi blagdana Uskrsa. Predsjednik Udruženja obrtnika Požega Željko Pojer  najavio je za Veliki petak 29. ožujka podjelu 1.000 posnih obroka a ove godine će biti ponuđene girice. Podjela će se organizirati u Pleternici u 10 sati a u Požegi u 11,30 sati u pješačkoj zoni grada Požege. Ova humanitarna akcija organizirana je u sklopu akcije "Zeleno - plavo riba Hrvatske, jedi što vrijedi".

 - Drago nam je što smo dio ove hvale vrijedne akcije koju tradicionlano organiziramo s našim obrtnicima. Pozivamo sve naše sugrađane da nam se pridruže u petak, u šetališnoj zoni. Ujedno najavljujem i da će se toga dana održati i naš Uskršnji sajam u petak 29. i subotu 30. ožujka. U subotu organiziramo program koji će biti posvećen našim mladim sugrađanima, pa ćemo na programu imati predstavu Gradskog kazališta Požega, od 12 sati u Parku pod gradom zajedno s Udrugom Izviđača Požega organizirati potragu za pisanicama - istakla je direktorica TZ grada Požega i pozvala sve sugrađane da razmišljaju lokalno i da prilikom kupovine uskršnjih poklona podrže domaće obrtnike i poduzetnike kupujući na Uskršnjem sajmu.

Zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić podsjetio je da se uvijek zajedno rade ove manifestacije za Božić i sada za Uskrs. - Podjela će se u gradu Pleternici podjela porcija girica održat će se ispred gradske kuće u 10 sati. Pozivam sve građane Pleternice i naših okolnih naselja da nam se pridruže, da se podružimo i da dočekamo Uskrs u zajedništvu. Nadam se da ćemo ovu lijepu suradnju nastaviti i dalje.