Banner 750x94 panonika

HOE WebBanneri 750x250

Breadcrumbs

Ponedjeljak, 04 Rujan 2023 08:48

Radovi na izgradnji vodoopskrbne i kanalizacijske mreže u ulicama J. Buturca, J. Jande, B. Pavlovića i L. Matačića u Požegi

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA - Tekija d.o.o. obavještava sugrađane da su započeli radovi na izgradnji vodoopskrbne i kanalizacijske mreže u ulicama Josipa Buturca, Joze Jande, Bore Pavlovića i dijelu ulice Lovre Matačića u Požegi.

U sklopu navedenih radova s predviđenim rokom izvođenja od dvije godine izgradit će se 830 metara vodoopskrbne i 1294 metra kanalizacijske mreže s pripadajućim spojem na postojeću mrežu u Ulici Varelovac, odnosno u Frankopanskoj ulici. Nakon provedene javne nabave za izvođača radova odabrana je tvrtka Niskogradnja Jurčak d.o.o., a vrijednost radova iznosi 237.195,13 eura koja će se u cjelokupnom iznosu financirati iz sredstava razvoja vodoopskrbe i odvodnje Grada Požege. Nadzor nad izvođenjem radova provodi tvrtka Mars inženjering iz Požege.

Izgradnjom navedenog dijela vodovodne i kanalizacijske mreže te nakon obavljenih potrebnih ispitivanja omogućit će se priključenje 50-tak novih korisnika na sustav vodoopskrbe i odvodnje.