Četvrtak, 10 Kolovoz 2023 13:30

Iznenada preminuo Marijan Aladrović 1956. – 2023.

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

U 68. godini života iznenada nas je napustio naš sugrađanin i bivši župan Požeško-slavonske županije Marijan Aladrović. Predan, miran, staložen i pravedan. Samo su neki od brojnih epiteta koji će ostati usađeni u srca njegovih suradnika pri spomenu na Marijana i njegovo djelovanje.

Osim mandata na čelu županije, Marijan Aladrović bio je i predsjednik Županijske skupštine, gradonačelnik Grada Pleternice, predsjednik Gradskog vijeća Grada Pleternice, dugogodišnji Voditelj Uprave šuma Podružnica Požega i uvaženi član Hrvatske demokratske zajednice.

Tijekom života ostavio je neizbrisiv trag protkan upornim radom i nesebičnim zalaganjem, uvijek hodeći smjerom stvaranja dobrobiti za žitelje svoje Požeško-slavonske županije koju je toliko ljubio. O njegovoj ostavštini najbolje govore njegovi rezultati, kontinuitet rada i ostvareni doprinos napretku i boljitku zajednice o kojima on sam za života nije glasno govorio.  

U znak sjećanja i poštovanja na bivšeg župana u Požeško-slavonskoj županiji bit će otvorena knjiga žalosti od petka 11. kolovoza u 8 sati.

Obitelji i prijateljima iskazujemo izraze duboke sućuti u ime Požeško-slavonske županije i županice Antonije Jozić.