Srijeda, 22 Ožujak 2023 11:56

Tržnica u Pleternici dobila novog zakupca "Mesnica Bebrinka"

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

PLETERNICA - Nakon izgradnje i otvaranja Gradske tržnice u Pleternici najavljeno je da će tržnica imati u stalnoj prodaji pekarske, mliječne, medne i suhomesnate proizvode ali i mesnicu sa svježim mesom. Potpisivanjem ugovora s "Mesnicom Bebrinka" kao novim zakupcem prostora Gradska tržnica u Pleternici sada je dobila odlično opremljenu mesnicu sa svim vrstama svježeg mesa iz vlastite proizvodnje ali i velikim izborom suhomesnatih proizvoda.

IMG 1627

 

Na otvorenju novog prodajnog prostora bio je zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić koji je istakao: -  Kako smo i najavili jedan od naših strateških planova ovdje na Gradskoj tržnici Pleternica je imati i mesnicu, a od danas ju i imamo. Zahvaljujem partnerima "Mesnici Bebrinka" koji su se odlučili na ovaj potez, kako bi stanovnicima Pleternice omogućili svakodnevnu ponudu svježeg mesa upravo u prostoru Gradske tržnice. S ovim dodatkom Gradska tržnica zasigurno dobiva jedan veliki iskorak, naravno da smo to učinili kako bi obogatili ponudu za naše Pleterničane. Vjerujem kako će vlasnici Bebrinke i njihovi djelatnici biti zadovoljni uvjetima koje smo im omogućili u sklopu naše tržnice.IMG 1628

 

Upraviteljica Gradske tržnice Pleternica Ana Katić dodala je kako su nakon višemjesečnog truda i rada konačno ostvarili svoju želju i tržnica je bogatija za ponudu svježeg mesa i suhomesnatih proizvoda. - Tržnica je kroz tjedan otvorena svakog radnog dana, a radno vrijeme ponedjeljkom je od 7 do 12 sati, a od utorka do četvrtka je od 7 do 14 sati. Posebno radno vrijeme je petkom od 7 do 15 sati i subotom od 7 do 13 sati.

IMG 1631

 

Iz Bebrinke ističu da je porijeklo stoke uglavnom iz njihovih tovilišta ili iz bliže okolice Slavonije, da su proizvodi nastali u njihovoj vlastitoj klaonici i pogonu prerade. Jamče za porijeklo svojih proizvoda, za svježinu i kvalitetu proizvoda i daju garanciju sljedivosti proizvoda što se danas posebno cijeni za hranu koju konzumiramo svaki dan i nalazi se na našem stolu u kućanstvu. Garancija je i njihova 15-godišnja prisutnost u Pleternici sa svojim proizvodima.