Banner 750x94 kulenova seka

banner kulenova seka

Breadcrumbs

Srijeda, 21 Rujan 2022 08:38

Na testiranju 48 uzoraka Županija ima 10 pozitivnih na korona virus i 5 hospitaliziranih osoba

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

U Požeško-slavonskoj županiji trenutno je aktivno 96 slučajeva zaraze korona virusom (COVID-19), 5 osoba je hospitalizirano, 91 osoba nalazi se u kućnoj izolaciji. U samoizolaciji se nalazi 0 osoba, a ukupno je testirano 106.773 osoba.  Na posljednjem testiranju obrađeno je 48 uzoraka, od kojih je 10 pozitivnih.

Preporuke i upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za osobe koje prelaze državnu granicu Republike Hrvatske.

Zbog trenutne situacije na području županije, od 15. ožujka COVID ambulanta u Požegi privremeno prestaje s radom te će po potrebi ponovno biti uspostavljen rad. Testiranja se i dalje provode u ostalim ustanovama koje su provodile testiranja na COVID-19.

Sve Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Sve upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze korona virusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Sve informacije vezane uz korona virus možete pronaći na internetskim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

Pripravnost epidemiološke službe 098/9829-204