Banner 750x94 sajam ant

Untitled 1

Banner 750x94 advent pleter

advent plet

Breadcrumbs

Četvrtak, 08 Prosinac 2011 18:53

Božić u Lipiku bogatiji nego ikada

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

GRAĐANI ĆE SAMI OKITITI BOR NA TRGU  -

  Grad Lipik i njegova Turistička zajednica ove su godine građanima ponudili bogatiji božićni program nego ijedne godine ranije. Tako je Trg hrvatskih branitelja Lipika ukrašen velikim adventskim vijencem a svake nedjelje došašća javno se pali po jedna svijeća na njemu. Ovog četvrtka na trg će biti postavljene jaslice a u ponedjeljak će Lipičani imati priliku sami okititi božićnu jelku. Od četvrtka do nedjelje na gradskoj tržnici će se održavati Božićni sajam, a u Multikulturalnom centru će se u različitim terminima (od 9.-11-, potom 15. i 19.prosinca) održavati različite prigodne izložbe.
Desetog dana prosinca koncert "Božić u operi" u Multikulturalnom centru će imati Vitomir Marof. Svojim sugrađanima prigodan program pripremit će i učenici osnovne škole. - Nastojimo u blagdanske aktivnosti uključiti i okolna naselja i mogu reći da interesa ima. Božićni koncert tako će se održati u Poljani - kazao je tajnik Turističke zajednice Hrvoje Kovačić.
U vremenu od 12. do 25. prosinca trajat će izbor za najljepšu okućnicu ukrašenu prigodnim božićnim ukrasima a u vremenu između 22. i 30. prosinca održat će se i malonogometni turnir. Lipičani i njihovi gosti Novu godinu će dočekati i ovaj puta na trgu u središtu grada.         (vm)