Breadcrumbs

Ponedjeljak, 22 Lipanj 2020 18:05

Bez rezultata iz Zadra ponovno 19 novo oboljelih osoba u RH od korona virusa

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

Broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju je 19, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2.336

Jedna novooboljela osoba je iz Bjelovarsko-bilogorske županije, jedna iz Šibensko-kninske županije, jedna iz Dubrovačko-neretvanske županije, jedna iz Međimurske županije, jedna iz Koprivničko-križevačke županije, 9 novooboljelih osoba je iz Grada Zagreba, 3 novooboljele osobe su iz Osječko-baranjske županije, a 2 novooboljele osobe su iz Zadarske županije.

Do sada je testirano 72.746 osoba, od toga 268 u posljednja 24 sata. Iz Zadra je poslano još dodatnih testova i čelaju se rezultati.
Na bolničkom liječenju je 9 osoba. Na respiratoru nema (0) pacijenata.
Ukupan broj ozdravljenih je 2.142.
Od toga ih je 834 otpušteno iz bolnice, a kod kuće je ozdravilo 1.314 osoba.
Ukupan broj preminulih je 107.

Sve Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske
Sve upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo


Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Pozivni centar 113 više nije u funkciji, sve informacije vezane uz koronavirus možete pronaći na internetskim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr .