Četvrtak, 17 Siječanj 2013 16:42

Konstituiran Savjet mladih grada Požege

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

POŽEGA - Ivona Kordiš predsjednica je, a Bojan Đurđević zamjenik predsjednice  Savjeta mladih grada Požege. Odluka je to s konstituirajuće sjednice novoizabranog Savjeta mladih, kojeg čini sedam članova izabranih na prošloj sjednici Gradskog vijeća, Ivana Bender Pandža, Andrea Bolić, Igor Nenadović, Adrijana Jurić i Tena Šegota.

Želje za uspješan rad prvi im je uputio gradonačelnik Zdravko Ronko. - Očekujemo od vas da svojim radom budete od pomoći Gradskom vijeću i gradonačelniku, da što je moguće bolje artikulirate svoje potrebe i želje, kako bi vam budućnost bila bolja. Moja vrata kao gradonačelnika i vrata gradske uprave za vas su otvorena za pitanja i prijedloge. Pokude smatram konstruktivnima i korisnima kao i prijedloge. Želim vam puno uspjeha u radu i da  date maksimum od sebe kako bismo svi zajedno napravili više – zaželio je gradonačelnik Ronko. Sjednica savjeta mladih

Nakon održane konstituirajuće sjednice, Savjet će donijeti svoj program rada, obzirom da ima pravo davati mišljenja i predlagati Gradskom vijeću donošenje odluka, programa i drugih akata od značenja za unapređivanje položaja mladih, a u cilju njihovog aktivnog uključivanja u javni život.