Petak, 24 Travanj 2020 11:07

Dječji vrtić u Kaptolu u finišu završavanja - traži se ime

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

KAPTOL - Radovi na Dječjem vrtiću u Kaptolu u punom su jeku i u finišu završavanja. Jedna je to od najvećih investicija u općini Kaptol, koja će na radost svojih najmlađih stanovnika ali još više njihovih roditelja, od kraja ljeta početi primati djecu u dječji vrtić. Završavaju se unutarnji radovi i radi se na uređenju okoliša, posebno zidu uz potok kojim će se iznivelirati okoliš oko vrtića i dobiti potreban prostor za dječje igralište.

IMG 0796

 

Prilikom obilaska, gotovo svakodnevnog, načelnika općine Kaptol Mile Pavičića, pridružili smo se i mi. - U tijeku su radovi na unutrašnjem uređenju, ugrađena je stolarija i sanitarna oprema. Radovi malo kasne, ali planiramo da će do kraja ljeta biti sve gotovo i da će moći primiti djecu. Planirano je da bude dvije odgojne skupine  sa 50-tak djece - istakao je Pavičić, zadovoljan izvršenim radovima, ali i svakodnevni kontrolor uz nadzornog inženjera , kvalitete urađenog.

Sada predstoji još pronaći adekvatno ime za dječji vrtić, pa su se u općini Kaptol dosjetili i ponudili svojim mještanima ali i drugima da daju svoj prijedlog za ime vrtića. Svoj doprinos možeš dati putem anonimne ankete. Moguće je izabrati nešto od ponuđenoga ili upisati svoj prijedlog. Pristup anketi moguć je putem linka u nastavku

Anketa: Vrtić u Kaptolu zvat će se