Subota, 07 Prosinac 2019 09:22

Otvoreno klizalište na Rekreacionom centru u Požegi

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

POŽEGA - U sklopu Požeškog Adventa koji organizira Turistička zajednica grada Požege, pod pokroviteljstvom grada Požege, Požeškog sportskog saveza, Ustanove za sportske objekte grada Požega i kao partnera Caffe bar „Sportivo“, Požežani su dobili klizalište na ledu. Upravo na blagdan sv. Nikole, čarobnom predstavom na ledu klizalište smješteno na Rekreacijskom centru otvorilo je svoja vrata.
Sve posjetitelje pozdravila je direktorica TZ Silvija Podoljak, plesači Plesnog studija Marine Mihelčić izveli su „Slavonsku božićnu bajku“ a na karaju su svi posjetitelji upalili krijesnice i proslavili otvorenje klizališta. Svi su se nakon toga mogli klizati potpuno besplatno do 22 sata. Sve je to išlo uz odličnu glazbu DJ Pavka, kuhano vine i ukusne kobasice na štandovima Sportiva, koji se pokazao odmah kao dobar domaćin. Iako nije bilo jako hladno oko svih stolova na otvorenom gorjele su vatre, tako da će i u hladnijim danima biti moguće malo ugrijati promrzle prste, sjesti uz vatru, popiti čaj i kuhano vino i klizati, ili samo pričekati dok se djeca ne izdovolje na ledu.

Klizalište će raditi svakog dana, od 10 do 22 sata sve do 12. siječnja, a na praznike 25. prosinca, 1. i 6. siječnja od 16 do 22 sata. Na sam doček Nove godine 31. prosinca klizalište će raditi dio 20 sati. Cijena ulaznice za pola sata klizanja je 10 kuna a za sve su osigurane klizaljke svih brojeva.