Breadcrumbs

Subota, 16 Studeni 2019 09:16

Delegacija Policijske akademije iz Zagreba u posjeti Veleučilištu u Požegi

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

CILJ JE OSTVARIVANJE SURADNJE POŽEŠKOG VELEUČILIŠTA TE POLICIJSKE AKADEMIJE I VISOKE POLICIJSKE ŠKOLE  -

POŽEGA - Delegacija Policijske akademije iz Zagreba posjetila je Veleučilište u Požegi a domaćini, dekan prof. dr. sc. Borislav Miličević, dr. sc. Verica Budimir i prodekan doc. dr. sc. Berislav Andrlić razgovarali su o mogućnostima suradnje požeškog Veleučilišta te Policijske akademije i Visoke policijske škole.

Tijekom sastanka razgovaralo se o tome da zajednička iskustva i kontinuirani rad na poboljšanju i jačanju suradnje obrazovnih institucija budu temelj za što kvalitetniju buduću suradnju dviju obrazovnih institucija. Zajednički prioritet osigurati je brzu i efikasnu protočnost novih ideja i stručnih projekata te kontinuiran rad na poboljšanju kvalitetnije suradnje obrazovnih ustanova, kako na nacionalnoj, tako i na međunarodnoj razini. Zaključno dogovoreno je potpisivanje sporazuma o suradnji kojega će potpisati čelnici institucija.IMG 20191115 WA0005

Delegaciju Policijske akademije činili su Dubravko Novak, načelnik Policijske akademije, njegovi pomoćnici Josip Šešet, Mirjana Abramović, Davorka Martinjak, dekan Visoke policijske škole Krunoslav Borovec te Helena Biočić, voditeljica Muzeja policije.