Petak, 30 Ožujak 2012 13:25

Za predsjednika Matija Konjevod

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

KUTJEVU DOBILO PODRUŽNICU HSP dr. ANTE STARČEVIĆ  -

hsp1KUTJEVO – HSP dr. Ante Starčević osnovalo je svoju Podružnicu za područje grada Kutjeva, a na Izbornom zboru izabrano je i novo čelništvo. Za predsjednika je izabran Matija Konjevod, za dopredsjednike Romana Došen i Željko Mudri. Za tajnika je izabran Đuro Katić a za rizničara Pavo Štimac. Za članove Izvršnog odbora gradske Podružnice izabrani su Pero Stanić, Mario Kamenčak, Jozo Budimir, Zoran Marković, Damir Šarić i Ivan Budimir. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Ivica Antunović, a za članove Mato Barić i Ferdo Pavković.

Novoizabrani predsjednik Matija Konjevod  istaknuo je kako je problem Kutjeva velika izoliranost i stagnacija u razvoju. - Problem je što se na vrijeme nisu povukla sredstva iz fondova koja su povlačila ostali vinorodni krajevi. Vinogradarstvo i vinarstvo u Kutjevu ima dugu i prepoznatljivu povijest i taj  imidž potrebno je samo oplemenjivati. Svojevrsni raj što ga priroda može dati iskorišten je u minimumu. Na takvoj površini možemo opskrbiti hranom i vinom cijelu Europu - izjavio je Matija Konjevod.

Zboru su nazočili dužnosnici stranke sa područja županije, te članica Predsjedništva stranke na razini RH Kristina Čuljak.