Četvrtak, 28 Ožujak 2013 08:22

Gostovao predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

OBILJEŽAVANJE 23. GODIŠNJICE OSNIVANJA HDZ POŽEGA  -

 

IMG 5318POŽEGA – Požeški HDZ obilježio je svoju 23. obljetnicu osnivanja, a na svečanosti je gostovao i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. On se najprije s svim članovima Županijskog i Gradskog odbora Požega poklonio i položio vijenac podno biste prvom predsjedniku RH dr. Franji Tuđmanu ispred Veleučilišta, nazočio sjednici Županijskog odbora, te kasnije velikom skupu članova HDZ-a u Restoranu Sara. Skupu je nazočilo gotovo tisuću članova HDZ-a, cijelo županijsko rukovodstvo i svi kandidati HDZ-a za župana, gradonačelnike i načelnike općina.

 

IMG 5341Tomislav Karamarko je prokomentirao predložene mjere za gospodarski oporavak koje je iznio predsjednik RH dr. Ivo Josipović. - Mislim da bi bilo bolje da je predsjednik sazvao izvanrednu sjednicu Vlade i da su tamo konkretno i operativno nešto pokušali dogovoriti, mada smatram da ni to ne bi previše pomoglo jer to nema više tko operacionalizirati. Vlada je u jednoj zoni potpune nesposobnosti i stihijskom razdoblju bez ikakve logike i koncepta. Josipovićev prijedlog da banke oproste dio duga najugroženijim građanima nazvao je lijepim željama i vatrogasnim mjerama, a u međuvremenu ministar Linić je otišao u Ameriku da se ponovno zadužimo.

 

IMG 5378- Vratimo se na probleme nezaposlenosti, da nemamo skoro niti jednu investiciju, nema priljeva, ništa se ne događa, ne proizvodi se. To su pravi problemi a Vlada čitavo vrijeme pokušava fokus javnosti usmjeriti na nešto drugo, na političke stvari. Otkrivaju neke crnokošuljaše, fašiste, naciste, krenuli su nekakav križarski boj protiv toga, doista nesuvislo. Vrijeme je da se pobrinu za kvalitetu života u ovoj državi – kaže Karamarko.

 

IMG 5400

 

Pošto ulazimo u EU 1. srpnja prisiljeni su trpjeti ovu Vladu jer ne žele ugroziti ulazak Hrvatske u EU, kaže Karamarko, ali nakon toga najavljuje proces promjena. Očekuje na izborima za EU parlament dobre rezultate, a na lokalnim izborima još bolje rezultate.